U Londonu je otvoren cocktail bar za pse!

PR/WhatsApp
I moramo priznati da smo oduševljeni! Bar je otvoren u londonskoj četvrti Mayfair, zove se Smith&Wistle, i imaju savršene menije za psiće.
Vidi originalni članak

Još jedan razlog da se pitamo "zašto ne živimo" u Londonu? Ili u nekom sličnom gradu s tako fora mjestima? OK, ima u Zagrebu Cat Caffe gdje možeš maziti mace, ali da sa svojom pasicom Bellom (nek se zove tako, rasu ubaci sama) odeš u petak navečer na dva Cosmopolitana ili Marguerite? Eh, za sad se za to treba uputiti u londonsku četvrt Mayfair gdje postoji koktel bar u kojem osim za tebe, osoblje spravlja i meni za tvog četveronožnog ljubimca.. U baru Smith&Whistle tvoj će ljubimac moći uživati u četiri vrste koktela - Hound`s Hops, Bubbly Bow Wow, G&T: Ginger Tails  i Poochie Colada.

U ovom londonskom baru vjeruju da je zadovoljan pas, najsretniji pas. Tako su povodom travnja, koji je službeno nacionalni mjeseca pasa, u ovom baru pripremili čak 4 specijaliteta za psiće. Svaki od njih je visoko vrijedan i hranjiv za tvog dlakavog kućnog ljubimca. Kokteli specijalizirani za pse nastali su u suradnji barskih miksologa (znamo da znaš da je to moderno ime za koktel majstora) te poznatog nutricionista za pse Davida Jacksona. 

Sva četiri koktela sadrže sve sastojke koji ne štete zdravlju psića. Kokteli za pse se poslužuju na terasi i kod glavnog bara, a društvo četveronožnim slatkicama mogu raditi i njihovi vlasnici. Oni će pak moći uživati u britanskim craft pivima, vrhunskom vinu te posebnim, koktelima za nas dvonošce.

HOROSKOP Koji je kućni ljubimac idealan za tvoj znak

Koktel Hound`s Hops je pivo za pse s okusom metvice, G&T: Gingers Tails je tonik od svježih biljski s dodatkom đumbira (koji se ipak ne preporučuje psićima mlađima od 4 mjeseca); Bubbly Bow Wow je prosecco s infuzijom cvjetne loze i ginsenga s borovnicom, i na kraju Poochie Colada, ili voda s okusom koksa, mladog kelja i brokule. Možemo samo reći: vau vau! 

Posjeti Miss7.24sata.hr