U H&M Home su stigli božićni ukrasi, a ovi će se svidjeti svim curama koje vole vino, torbice i parfeme

H&M Home / Unsplash+
Vidi originalni članak
  • Dok još razmišljamo o bijegu na more i posljednjem kupanju, Božić je izgleda stigao... Barem ako je suditi po policama trgovina
  • Pa je tako božićni asortiman, jastuci, salvete, tanjuri s poznatim motivima stigli i u H&M Home ponudu
  • Izbor je šarolik i zanimljiv, a ukrasi za božićno drvce su nam se posebno svidjeli. Kao stvoreni su za party cure
  • Pročitaj više: Prema H&M Home, nakon ljetnih limuna, pred nama je jesen puna uzoraka i oblika bundeve

Čuješ li to? Osjećaš li miris u zraku? Ho,ho, ho! Božić je pred vratima! Barem prema H&M Home koji je nešto više od tri mjeseca prije službenog datuma u svoju ponudu uvrstio božićne ukrase. Ne znamo što bismo rekli na ovo preuranjeno božićno "ludilo", ali kalendarski smo još uvijek u ljetu, razmišljamo da se zaletimo još jedan vikend na more, i nije skroz jasno zašto bismo prestizali vrijeme. Božić je i dalje 25. prosinca, ali ali ne možemo poreći šarm ovih H&M-ovih ukrasa. U ponudi su maleni jastuci s blagdanskim porukama, kao i salvete te tanjuri za kolače. Ipak, nama su se određeni ukrasi posebno svidjeli.

Naime, u ponudu su došli i ukrasi za božićno drvce, ali su toliko cool da ih možeš koristiti i za razne girls nights. Bilo da ćeš organizirati gledanje omiljenih filmova, večeru ili opušteno druženje uz dobro piće i hranu sa svojim najdražim prijateljicama, ovi ukrasi će osvježiti tvoj dom. Možeš ih objesiti na biljke koje imaš u stanu, na prozore ili ručice po kuhinji za dozu party atmosfere. Štikle, čaše vina ili koktela, parfemi, torbe i brojni drugi detalji koji obilježavaju stvari koje više-manje sve djevojke vole.

Cijene ukrasa se kreću između 4,99 eura i 7,99 eura a i fora su dar kada prijateljicu želiš razveseliti nekom sitnicom.

Life&style Hermès ili H&M? Pronašli smo šalice koje nas podsjećaju na one poznatog brenda

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr