U čemu je stvar? Prelijepa kuća Orlanda Blooma kao stvorena je za uživanje, ali ne nalazi svog vlasnika

Instagram/ Daniel Dahler Orlando Bloom prodaje kuću u Beverly Hillsu
Vidi originalni članak
  • Kuća koja kao da je stvorena za partyje i uživanje čini se više nije pogodna za obiteljske potrebe Orlanda Blooma
  • Atraktivnu nekretninu u Beverley Hillsu glumac prodaje za gotovo osam milijuna dolara, a osim što ima dopadljiv interijer krasi je i spektakularan pogled na ocean i brežuljke
  • Iako smo se mi u dom otvorenog tlocrta zaljubile za čas, izgleda kako ovo lijepo zdanje teško pronalazi kupca kako se već neko vrijeme nalazi na tržištu…možda zbog cijene?

Kako bi uživali u savršenom obiteljskom životu sa svojom kćerkicom Daisy Dove Bloom, supružnici Orlando Bloom i Katy Perry u kolovozu prošle godine kupili su novi dom u Montecitu u Kaliforniji. Ipak, izgleda kako im njihova druga kuća u Beverly Hillsu više ne dorasta potrebama, pa su je odlučili prodati za 7.99 milijuna dolara (nešto više od 49 milijuna kuna). 

Stars Katy Perry uredila je vilu kako baš i ne bismo očekivale, a posebno nam se sviđa detalj u kuhinji

Prizemnica je sagrađena 1950-ih, a poneka  rješenja u uređenju interijera iz tog razdoblja izvrsno su se uklopila s modernim stilom kuće. Najviše se to primjećuje u dnevnom boravku gdje se prostrana sjedeća garnitura nalazi ispod razine poda. 

Svijetao, prozračan interijer u kojem prevladava bijela boja u kombinaciji s drvom proteže se kroz četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, popratne prostorije te uređenom tersom na koju se nadovezuje bazen. 

Ukupna površinama kuće iznosi oko 370 četvornih metara, a osim vrlo ukusnog jednostavnog interijera adut joj je prekrasan pogled na ocean kao i na brežuljke Beverly Hillsa. 

Orlanda Blooma upitali koliko često vodi ljubav s Katy Perry, a glumac je bio brutalno iskren...

Posebno je zanimljiv otvoren tlocrt kuće, ali otvorenost unutarnjeg prostora prema vanjskom. Osim dnevnog boravka, spavaća soba sasvim je otvorena prema bazenu, a kupaonica je kliznim staklenom stijenkom odvojena od vanjskog dijela kuće koji je ukrašen zelenilom. 

Pogled privlači i bijela kuhinja čistih linija i s puno skladišnog prostora. 

Uz bazen vanjski dio kuće prilagođen je boravku ugrađenim klupama i mjestima za sjedenje, a kako bi što bolje uklopio u prirodno okruženje dio okućnice je i obložen drvenim podnim daskama. 

Potpuno uživanje u ovom nenametljivom i vrlo ukusnom interijeru omogućuje i okućnica koja potpuno skriva od znatiželjnih pogleda

Napustile su dobro plaćeni posao i pokrenule svoj - pogledaj što sada rade

Imanje djeluje kao da zaista stvoreno za uživanje i opuštajuća druženja… Ipak, još uvijek nije naišlo na svog kupca. Naime, nekretnina se prodaje već neko vrijeme, a ključevi nikako da dospiju u ruke novog vlasnika iako je Orlando spustio cijenu za oko milijun dolara. 

Posjeti Miss7.24sata.hr