Twiteraši se raspisali kad je najbolje vrijeme za udaju. "Nikad", odgovorila je naša poznata političarka

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Na Twitteru se povela zanimljiva rasprava kada je jedna korisnica postavila pitanje: "Koje je najbolje doba za udaju?"
  • Odgovorilo joj je stotinjak ljudi, a među njima i naša političarka Dalija Orešković
  • Što Hrvati (i naši susjedi) misle o braku?

Na društvenoj mreži Twitter komentiraju se najrazličitije teme i aktualnosti, a nedavno pitanje jedne korisnice zainteresiralo je brojne članove ove mreže, a među njima i našu političarku. Jedna korisnica  postavila je pitanje koje su najbolje godine za udaju, a ispod njene objave nanizalo se mnoštvo komentara, među kojima se našao i kratak i odlučan komentar političarke i saborske zastupnice Dalije Orešković koja je odgovorila jednostavno "Nikad". 

Dalija je, inače, bila u braku s odvjetnikom Franom Leticom, no razveli su se prošle godine. Jedan korisnik ju je u šali pitao ima li i jedna Oreškovićka koja se nije razvela, budući da je i on nekada u braku bio s jednom. Dalija je odgovorila "Očito krivo biramo. :) "

Mnogi su se s njom složili, a bilo je tu i duhovitih i sarkastičnih odgovora.

"Veruj mi nikad, udaja je najveća prevara u istoriji čovječanstva," odgovorila je jedna korisnica. Drugi su pisali "Nikad ne miješaj dobro piće kolom i dobru vezu brakom" i "Nijedne. Najbolje zaobići taj zaj***". 

Love&Sex Stručnjakinja kaže da se žene ne bi trebale udavati jer od braka puno više koristi imaju muškarci

Čini se, po brojnim sličnim komentarima na ovoj objavi, kako institucija braka na Balkanu više nema veliku važnost. Zanimljivo, upravo su žene na komentarima najčešće protivnice braka. "Nikoje. Ja nisam udata, imam 38 godina i ne nameravam se udavati. Ovako mi je baš lepo. Putujem, uživam..", napisala je jedna od njih, na što su se neke od njih složile pisavši kako im je baš lijepo i bez braka te kako nikada nisu zažalile tu odluku jer su se mogle posvetiti sebi, putovanjima i karijeri. 

No, bilo je tu i drugačijih mišljenja. Neki smatraju kako to treba učinitim čim ranije. 

 

Mnogi su se, ipak, složili kako je najbolje vrijeme ono kada se osjećaš spremno i kada znaš da je osoba "prava". A kako to znati, e to je već tema za neki drugi tweet. 

Posjeti Miss7.24sata.hr