Trik ove mame za uspavljivanje bebe postao je viralan!

thinkstock
Noći bez sna su svakodnevnica mama, a jedna majka je doskočila ovom problemu i otkrila svijetu svoj genijalan trik. Mame, isprobajte!
Vidi originalni članak

Da je ovaj trik otkrila prije 20-ak godina, Britanka Laura Gerson bi danas možda milijunašica jer bi prodala patent za miran san i djece i roditelja. Ovako je svoj praktični izum jednostavno odlučila podijeliti s ostalim neispavanim mamama diljem svijeta putem Facebooka.

"Moja je kći je svaku večer u krevet odlazila s 10 dudica oko sebe. Počela bi plakati sve dok nije našla (novu) dudu".

Ovaj trik je primjenjiv na sve bebe: jednostavno se dude trebaju postaviti iznad i oko glave djeteta. Čim beba shvati kako nema u ustima dudu, može jednom rukom posegnuti za novom, i u 99 poto slučajeva se neće niti stići probuditi.

Ispod simpatične slike Lauren Gerson je napisala: "Nisam se već 8 mjeseci ustala po noći da bih je smirivala jer plače ili joj fali duda - pobjeda!".

ŠTO KAŽEŠ Ova je mama posvađala Internet. Što bi ti učinila na njezinom mjestu?

Ovaj trik su odmah počeli koristiti brojni roditelji diljem svijeta, koji se žale kako ovu smicalicu s dudom nisu počeli ranije koristiti.
Jedina briga dovitljive mame je što će se dogoditi kada njezina kćer bude prestara za korištenje dude? Priznaje da se tome ne veseli...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr