Kako vježbaju miss7 cure?

miss7
Jesi li opuštena ili trčiš za svakom akcijom? Imaš li uopće vremena za vježbanje? Kada si zadnji put vježbala te voliš li više vježbati u prirodi ili dvorani? Svaka od nas je posebna i želi se posvetiti drugačijoj vrsti vježbe, baš poput miss 7 Vedrane, Kristine i Eve
Vidi originalni članak

Tvoj dan je užurban, iz kuće izlaziš u 6 ujutro, a vraćaš se najranije u 10 navečer? Većina tvojih prijatelja je odavno izgubila bitku i više te niti ne zove na zajednička druženja? Vjerujemo da ne stigneš niti normalno ručati, ali znaš kako kažu: "Zdravlje je najbitnije". Zbog toga je važno da usporiš tempo, te da barem pola sata u danu odvojiš na konkretan obrok, i barem dva do tri puta tjedno probaš zaboraviti na stres i sve probleme ostaviš u teretani ili u prirodi.

Naša Vedrana stresa se rješava treningom žestokog ritma, a naglasak je na Insanity programu, koji je specijalno za nju kreirao njezin trener Alem.

Što o dobrom treningu kaže Vedrana? "Dvije godine idem na individualne treninge u Insanity Hrvatska kod svog trenera Alema. Zapravo sam se potpuno 'navukla' na ovu vrstu tjelovježbe jer mi prvenstveno donosi odmak od užurbane svakodnevice i rješava me stresa. To je onih sat vremena u danu posvećenih isključivo meni i tada ne razmišljam o ničemu i potpuno se refresham. Treninzi su koncipirani na način da se prilagođavaju osobi, njezinoj fizičkoj spremi, potrebama i željama. Trener tako kombinira kondiciju i vježbe snage, u većini slučajeva se radi s vlastitom težinom tijela, a nerijetko i na TRX-u koji je odličan za definiciju mišića."

Dobar trening započinje dobrim istrčavanjem. Svatko ima neki svoj dnevni ritam, i ne možemo reći koje je idealano vrijeme za trčanje. Jutarnjim tipovima sigurno više odgovara buđenje ujutro, jer prve zrake sunca ih čine poletnima. Baš kao i Kristinu:

"Kao što sam bila već pisala, trčanje je za mene bila prava noćna mora, čak i kad sam išla u teretanu i kada sam se zagrijavala na traci. S obzirom da već par mjeseci ne stignem otići do teretane, odlučila sam početi trčati. Trčala sam i u teretani, ali vani, na pravom terenu, to je neusporedivo. Bila sam nedavno i prvi put na utrci! Osjećam pozitivnu promjenu i jako me zanima kako ću s trčanjem napredovati sljedeće godine."

Umjesto nabrijane atmosfere i brzog treninga radije biraš aktivnost koja će te istegnuti i osloboditi stresa? Dobar je osjećaj vježbati bez tenisica na nogama i to u prirodi. Vrste vježbi koje opuštaju su svakako pilates, joga, power yoga i brojne izvedenice ovih vrsta treninga, baš kao što Eva ne može bez joge:

"Vježbam ju gotovo svaku večer, ali moram priznati, voljela bih kad bih imala više vremena posvetiti joj se. To je jedno stanje uma, ne možeš za vrijeme joge razmišljati o nekim desetim stvarima. Također, mogu reći da nakon dvije godine već mogu učiniti gotovo sve poze baš po knjiškom primjeru. I da, došlo je ljeto i sada ću se svaki vikend potruditi otići na more i vježbati na obali. To je neopisiv osjećaj."

Posjeti Miss7.24sata.hr