Tri dana u ovom čokoladnom raju odmor su iz snova. Vožnja od Zagreba je kratka, a cijene promotivne

Instagram @chocolate_village_by_the_river
Vidi originalni članak
  • U neposrednoj blizini Maribora smjestilo se čokoladno selo, glamping resort u kojem se sve vrti oko čokolade
  • Čokoladni doručak, kozmetika, masaža, radionice samo su maleni dio neponovljivog iskustva
  • Ususret blagdanima, pripremili su nešto povoljnije pakete smještaja za odmor iz snova

Chocolate Christmas Fairytale ime je bajke koju bismo ovih blagdana vrlo rado doživjeli i proživjeli. Režirao ju je Chocolate village by the river iliti čokoladno selo, predivni glamping resort smješten u neposrednoj blizini Maribora koji je, baš kao i svi mi, malčice opsjednut čokoladom. 

Life&style Gusta šuma smreke, snijeg i nestvarno slatka kućica u Gorskom kotaru - savršen bijeg od stvarnosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Attard Cilia (@kimberleyattardcilia)

Osim u divnoj prirodi uz rijeku Dravu, posjetitelji imaju mogućnost odsjesti u jednoj od tri vrste kućica nazvanima po raznim vrstama kakaa, a zatim kada se probude u ovoj oazi mira, uživati i u čokoladnom doručku, beauty tetmanima koji uključuju čokoladnu kozmetiku, čokoladnim masažama ili pak radionicama u obližnjoj manufakturi Teta Frida na kojima se rade, naravno, čokolade po vlastitom ukusu. 

Forastero su dvoetažne kućice iz kojih se kroz velike staklene stijene pruža pogled na rijeku, Criollo su šarmantne kućice na drvetu skrivene prirodom koja ih okružuje, a Trinitario kućice smještene uz bazen, a koje također pružaju pogled na Dravu. Sve kućice imaju terasu, a povodom nadolazećih blagdana u njima se može odsjesti po nešto povoljnijim cijenama pa tako tri noći u Forastero i Criollo kućici koštaju 640 eura, tri noći u Trinitario kućici košta 790 eura, a dodatni se dan u svakoj kućici plaća 150 eura. 

Life&style Kućica na drvetu pokraj Plitvica, s pogledom na šumu prekrivenu snijegom vrlo je romantična

Cijelo iskustvo dodatno je obogaćeno mogućnošću uživanja u bazenu, finskoj sauni te vanjskom kaminu pa teško da možemo zamisliti slađe i romantičnije putovanje od ovoga. Bilo da želimo razmaziti same sebe, svog partnera ili neku drugu dragu nam osobu, sigurni smo da nema tog sladokusca i ljubitelja čokolade koji ovom pričom neće biti oduševljen. 

Posjeti Miss7.24sata.hr