Trenutak kad joj se srušio svijet: Jennifer Aniston slomila se od tuge kad je saznala da je Angelina trudna s Bradom

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Te 2005. godine umjesto najljepše majčinske uloge, Aniston se našla u potpuno neočekivanoj situaciji - njezin brak se raspao, Brad Pitt ju je ostavio zbog Angeline Jolie
  • U dosad nikad otkrivenim detaljima s intervjua za Vanity Fair iz 2005., tada 36-godišnja glumica slomila se nakon što joj je novinar otkrio glasine da je Angelina trudna s Bradom i to prije nego je razvod bio okončan
  • Suze su joj se samo slijevale niz obraze, samo je kimnula glavom u nemogućnosti da od tuge uopće odgovori na pitanje

Jennifer Aniston završila je sa snimanjem 'Prijatelja' 2004. godine i tada je bila spremna za zasnivanje obitelji s tadašnjim suprugom Bradom Pittom. Ali umjesto najljepše majčinske uloge, Aniston se našla u potpuno neočekivanoj situaciji - njezin brak se raspao, a njezin život je krenuo u potpuno drugačijem smjeru od planiranog.

Glumica nikada nije krila koliko ju je taj razvod pogodio, a znala je priznati i da nikada nije prestala niti će prestati voljeti bivšeg muža. Stoga je potpuno razumljivo shvatiti s koliko boli je Aniston promatrala što se događa u životu Brada Pitta i u njegovoj vezi s Angelinom Jolie. 

Stars Jennifer Aniston raznježila je obožavatelje fotografijom koju nikada prije nismo imali prilike vidjeti

Kemija između Pitta i Jolie dogodila se tijekom snimanja filma Mr. and Mrs. Smith, baš u vrijeme kad je Aniston snimala posljednje scene kulnih 'Prijatelja'. Od Brada i Angeline dogodila se Brangelina, par se zaljubio, a Pitt i Aniston u siječnju 2005. objavili su da se razvode. 

Potpuno se slomila u intervjuu

Ti mjeseci bili su najteži u životu Jennifer Aniston, a emotivni detalji iz intervjua za Vanity Fair iz te godine sad su isplivali na površinu. Tada 36-godišnja glumica slomila se u intervjuu nakon što joj je novinar otkrio glasine da je Angelina trudna, a sve se događalo još prije nego je razvod bio okončan.

Novinar je otkrio da je Aniston u intervjuu izgledala kao da joj je netko zabio nož u srce. Plakala je nekoliko minuta u potpunoj tišini, nije se mogla kontrolirati. Suze su joj se samo slijevale niz obraze, samo je kimnula glavom u nemogućnosti da od tuge uopće odgovori na pitanje.

Pitt je tvrdio da nije zbog druge žene

Na pitanje je li vjeruje tračevima da su Brad i Angelina imali vrlo ozbiljnu izvanbračnu ljubavnu vezu, Angelina je izjavila da je svjesno odabrala vjerovati svom suprugu: "Nakon svega, ništa me ne bi iznenadilo, ali odabrala sam mu vjerovati."

Kako su njihovi zajednički prijatelji otkrili, Brad je još prije uvjeravao Jennifer da on mora shvatiti što želi u životu - kao samac. I pritom tvrdio da njihov razvod "nikako nije zbog druge žene."

Oprostila mu je za svu bol

Ipak, njezino povjerenje uzdrmano je nakon što je u travnju te 2005. godine vidjela fotografije na kojima se Brad poput oca igra s Angelininim posvojenim sinom Maddoxom. "Nisam robot, naravno da sam imala razdoblja bijesa, sramote i boli. Jednostavno ne znam što se dogodilo, mnogo toga ne razumijem i ne znam i vjerojatno nikada neću saznati", priznaja je Aniston i dodala: "Moram vjerovati da postoji razlog za sve što se dogodilo, u suprotnom to je doista okrutno."

Angelina i Brad su se razveli 2016., a još uvijek vode pravne bitke oko skrbništva. Pitt je ostao dobar prijatelj s Aniston, a ona je jednom prilikom izjavila da mu je oprostila za bol koju joj je nanio.

Stars Jedna scena seksa u karijeri Jennifer Aniston bila je toliko kontorverzna da nikad nije ugledala svjetlo dana

 

Posjeti Miss7.24sata.hr