Treća epizoda posljednje sezone sjajne HBO-ove serije 'Nasljeđe' proglašena je najboljom ikad

HBO
Vidi originalni članak

Serija 'Nasljeđe', koja ispituje mutnu dinamiku moći između okrutnog ostarjelog medijskog mogula i njegove odrasle djece koja pokušavaju nastaviti njegovu ostavštinu, razvio se u jednu od najuspješnijih serija HBO-a od kada se pojavila 2018. godine. 

Glava obitelji Logan Roy upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu, a njegov i život njegovo četvero djece počinje se mijenjati kada se krene povlačiti iz tvrtke. Napetosti u obitelji rastu zbog borbe za prevlast, ne samo između Logana i njegovog najstarijeg i najinteligentnijeg sina Kendalla, nego i ostale mlađe djece, Romana, Siobhan i Connora. Nakon što Kendallu propadne puč na oca i dosadašnji sistem trule obiteljske loze, kreće iscrpljujuća borba za utjecaj, slavu i novac.

Tvorac serije Jesse Armstrong dobio je za svaku od tri sezone po jednu nagradu Emmy, dok je sama serija osvojila prvu nagradu za najbolju dramsku seriju u posljednje dvije sezone. HBO je izvijestio da je finale treće sezone imalo gledanost od 1,7 milijuna gledatelja u danu, te da je prosječna gledanost epizoda porasla za više od 50% u odnosu na drugu sezonu.

Life&style Šifre u imenima i 'konzultanti za bogatstvo': 10 stvari o seriji 'Nasljeđe' koje malo tko zna

O četvrtoj sezoni serije još će se dugo pričati, jer će zasigurno ostati zapisana u televizijskoj povijesti. Pogotovo njezina treća epizoda pod nazivom 'Connor's Wedding', koja je postavila novi rekord na IMDb-u pošto je ocijenjena s čistom desetkom.

Najvišu ocjenu dosad na spomenutoj stranici imala je 14. epizoda pete sezone kultne serije 'Breaking Bad' iz davne 2013. godine.

Dramatična treća epizoda posljednje sezone promijenila je tijek radnje i šokirala gledatelje, a bavila se vjenčanjem najstarijeg sina Kendalla Roya i putovanjem Logana Roya avionom u Švedsku. Obje se odvijaju na isti dan, te tjeraju obitelj i na komplicirano, emocionalno putovanje...

Gledatelje čeka još sedam uzbudljivih epizoda prije kraja.

Life&style Hit serija 'Nasljeđe' završit će s nadolazećom 4. sezonom, ali autor za fanove ima jednu dobru vijest

Posjeti Miss7.24sata.hr