Raskošno i uzbudljivo: Trailer za Bridgertonov prednastavak o kraljici Charlotte nas je baš razveselio

Netflix
Vidi originalni članak
  • Netflix je objavio službeni trailer za dugo iščekivani prednastavak mnogima omiljene serije
  • Radnja se fokusira na uspon do ugleda i moći mlade kraljice Charlotte, a mi jedva čekamo 4. svibanj, kad će se serija naći na Netflixu
  • U seriji se, uz mnoge nove, pojavljuju i neke dobro poznate uloge iz 'Bridgertona' 

Bliži se dan kad ćemo konačno moći uživati u seriji 'Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima', prednastavku Netflixove hit serije koji će pratiti uspon mlade kraljice Charlotte. Do izlaska je preostalo još samo nešto više od mjesec dana, a Netflix je upravo objavio službeni trailer koji nas je jako razveselio.

Life&style Snima se serija o Edu Sheeranu, otkrit će traumatične događaje iz pjevačeva života

Prije nego što je Lady Whistledown započinjala glasine i otkrivala tajne visokog društva regentske Engleske, mlada buduća kraljica Charlotte pripremala se za svoju ulogu u tom društvu, a obožavatelji 'Bridgertona' sad će vidjeti i njenu stranu priče.

India Amarteifio glumi mlađu verziju oštroumne kraljice Charlotte, koju je u originalnoj seriji utjelovila Golde Rosheuvel. S njom su se gledatelji prvi put upoznali 2020. godine kada je na Netflixu premijerno prikazana serija 'Bridgerton'.

Novi trailer, objavljen u četvrtak, počinje s kraljicom Charlotte koja se pita zašto kralj George (Corey Mylchreest), kralj Engleske, i njegova kraljevska obitelj žele da se ona uda za njega u dogovorenom braku.

„Vrijeme je da se ujedinimo kao društvo“, kaže princeza Agusta (Michelle Fairley) mladoj kraljici u traileru, inzistirajući da rodi „što je više moguće djece“.

Serija se fokusira na „uspon do ugleda i moći“ mlade kraljice Charlotte te prati njezino putovanje dok je njezin „brak s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču te društveni pomak, stvarajući svijet koji su naslijedili likovi u 'Bridgertonu'“, kažu sa Netflixa.

Kraljica Charlotte je kasnije viđena kako pokušava pobjeći s kraljevskog posjeda penjući se preko zida, a potom se nađe licem u lice sa samim kraljem Georgeom.

„Shvaćam da nemaš razloga da me voliš“, kaže. „Ali ako mi daš samo jednu večer svog vremena, možda ćeš me malo manje mrziti.“

Isječci romantičnih scena, raskošno koreografiranih plesnih točaka u velikoj plesnoj dvorani, dvorjana i glamuroznog kraljevskog vjenčanja vide se u najavi, dok kraljica Charlotte pokušava navigirati kroz svoj novi brak i svoje mjesto u povijesti.

Rosheuvel, Adjoa Andoh i Ruth Gemmell ponovit će svoje 'Bridgerton uloge' u seriji, uz nove likove koje tumače Fairley, Sam Clemmett i Freddie Dennis.

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope Bridgerton, a obožavatelji hit serije se mogu veseliti i uzbudljivom prednastavku s mladom kraljicom Charlotte.

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' bit će dostupna na Netflixu 4. svibnja.

 

Life&style Glumački debi Billie Eilish: Jeziva djevojka koju glumi pjevačica u seriji 'Swarm' inspirirana je stvarnim kultom

Posjeti Miss7.24sata.hr