Top 5 serija za preživjeti ljeto kod kuće - prema izboru miss7 redakcije

IMDB/PR
Ako si u potrazi za novim zanimljivim naslovima serija, cure iz miss7 redakcije imaju nekoliko odličnih prijedloga
Vidi originalni članak

Ljetne večeri idealno su vrijeme za maraton gledanja serija. Kako bismo ti olakšale potragu za novom serijom koja će se naći na tvojoj ljetnoj listi i pomoći ti da lakše podneseš pakleno vruće večeri, donosimo pet favorita miss7 redakcije. Jesi li već pogledala koju?

Korana: La Casa de Papel

"Predlažem svima da pogledaju ovu španjolsku akcijsku seriju koja me asocirala na Oceanovih 11. Radi se o timu kriminalaca koji rade pljačku stoljeća, planiraju orobiti tiskaru i muzej novaca, a po putu se upletu neobične ljubavne veze, ego, smrt i slično. Doslovno ne možeš pogledati samo jednu epizodu. Fantastična je! Plus, imaju samo dvije sezone pa sve možeš pogledati odjednom." 

Nika: Young Sheldon

"Ovo mi je definitivno nova najdraža serija. Ima dvije sezone koje se pogledaju u dahu. Inače sam fan serije Teorija velikog praska i Sheldona Coopera, ali mali Sheldon me ovoga puta očarao više nego njegov odrasli lik. Naime, serija prati djetinjstvo ekscentričnog štrebera, najzanimljivijeg lika iz popularne Teorije velikog praska. Serija mi je super zabavna i svi glumci su odlični. Jedna od dražih stavki mi je i to što odrasli Sheldon navigira radnju. Pravo otkriće za nasmijati se i opustiti nakon radnog dana."

Ivana: Sluškinjina priča

"Moja omiljena serija u posljednje vrijeme je Sluškinjina priča. Nedavno se okončala druga sezona, a napetom me držala do zadnjeg trenutka. Volim ju jer, iako je radnja smještena unutar posve distopijskog društva, savršeno ocrtava probleme koji nas se itekako tiču. U drugoj sezoni tematiziraju se predrasude, nasilje, trudnoća, koncept majčinstva, ideja kazne i pravednosti, vjera i nošenje s traumama. Najbolji mi je dio u kojem se tematizira pravo žene da čita, piše i usvaja znanja. Tek su mi prikazi onoga što bi se dogodilo da žene prestanu čitati objasnili koliko je uistinu bitno da to kontinuirano činimo. Uistinu je riječ o seriji koju srdačno preporučujem svima." 

TV SERIJE Nove serije koje bi te itekako mogle oduševiti

Ivona: Face

"Ova serija mi je apsolutno otkriće ovoga ljeta, a za to je najviše zaslužna Meghan Markle. Svi su počeli pričati o njenoj ulozi u Facama pa mi se učinilo logičnim da i ja pogledam barem jednu epizodu. I, naravno, nije stalo samo na jednoj. Osim atraktivnih glavnih likova i uzbudljivih zapleta, u seriji me osvojio i profinjeni smisao za humor. Za one koji ne znaju, ova popularna američka serija bavi se poslovnim svijetom komercijalnog prava i svakodnevnim zapletima međuljudskih odnosa između kolega. Definitivno je svima preporučujem!"

Anamaria: Black Mirror

"Jedna od posljednjih serija koja me oduševila je Black Mirror. Možda nije tipično opuštajuća za ljeto jer se radi se o pomalo uznemirujućoj seriji koja zapravo prikazuje mračnu stranu razvoja tehnologije i njezinog utjecaja na ljudsko društvo. Usprkos tome što je poprilično teške tematike, svejedno je preporučujem svima da pogledaju!"

Posjeti Miss7.24sata.hr