Tko su i čime se bave djeca kraljice supruge Camille iz prvog braka koja su joj podarila petoro unučadi

Pixell Camila, Tom i Laura Parker Bowles
Vidi originalni članak
  • Prije nego što se udala za Charlesa, Camilla Rosemary Shand bila je u braku s Andrewom Parkerom Bowlesom
  • Razveli su se 1995. godine, a u braku su dobili dvoje djece, Toma i Lauru
  • Evo što sve znamo o djeci britanske kraljice supruge te hoće li i oni dobiti nove titule

Uz novog kralja Charlesa III., koji je sada na prijestolju, njegova supruga Camilla (75), rođena kao Camilla Rosemary Shand, a kasnije Parker Bowles, postala je kraljica supruga, pa je logično da želimo znati nešto više o njezinim najbližima.

Dakle, nova kraljica supruga ima dvoje djece, Toma Parkera Bowlesa i Lauru Lopes, koje je dobila s bivšim suprugom Andrewom Parkerom Bowlesom.

Life&style "Ne želim više ni razmišljati o tome": nova knjiga otkriva što je Elizabeta II. mislila o odlasku Harryja i Meghan

Tom Parker Bowles ima 47 godina. Tom je uspješan pisac i gastro kritičar te je autor sedam kuharica, uključujući 'Full English: A Journey Through The British And Their Food'. Također se pojavio kao sudac u nekoliko televizijskih showova o hrani, uključujući 'Family Night Food'. Tom je rastavljen, a s bivšom suprugom Sarom Buys ima dvoje djece, kćer Lolu (15) i sina Fredericka (12). Inače, Tom Parker Bowles nalazi se trenutačno u pomalo neobičnoj situaciji. Naime, kralj Charles III. mu je istovremeno i očuh i kum.

Kći kraljice Camille zove se Laura Lopes (44) i kustosica je. Udana je za Harryja Lopesa, bivšeg modela Calvina Kleina koji je sada računovođa. Par ima troje djece - kćer i blizance.

Oboje, unatoč svojoj slavnoj obitelji, radije izbjegavaju svu tu 'kraljevsku pompu' i drže svoj privatni život u tajnosti. Premda je njihova majka sada napredovala i dobila veću titulu, oni neće dobiti kraljevske titule. Naime, njihova majka Camilla je u kraljevskom braku, ali oni nisu.

Bit će pozivani na velike događaje - dapače, bili su na kraljičinom sprovodu i stigli su ranije s obitelji - ali ne smatraju se kraljevskim podrijetlom po krvi.

Kraljicu Camillu navodno jako voli petero unučadi, koji je od milja zovu GaGa. Navodno je Camilla prihvatila svijet društvenih medija, a osobito TikTok, zahvaljujući svojim unucima – dok za kralja Charlesa III. kažu da je 'zabavni djed' koji im čita i pušta razne glasove.

U vrijeme njezina 75. rođendana u srpnju, novine su izvijestile da je tijekom pandemije Camilla koristila 'Houseparty', uslugu društvenog umrežavanja za grupne videochatove, kako bi razgovarala s djecom i unucima, koji su naučili svoju kraljevsku baku koristiti društvene mreže.

Beauty Unatoč crvenom ili žarko ružičastom ružu Elizabeta II. uvijek je birala istu nijansu laka za nokte

Posjeti Miss7.24sata.hr