Tko se krije iza vela? Glumica je snimila provokativnu kampanju za kupaće kostime

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Iza seksepilne kampanje poznatog brenda Frankie's Bikini krije se Sydney Sweeney. Zapravo, baš se ne krije...
  • Zvijezda 'Euphorie' i 'Bijelog Lotosa' snimila je seksepilnu kampanju s komadima koji nisu samo za plažu
  • Veo i bikini? Zašto ne? A tu je još i veliki križ oko vrata kao posveta Madoninom spotu 'Like A Virgin?

Glumica čija je karijera u munjevitoj uzlaznoj putanji, Sydney Sweeney, sad je odigrala i ulogu modela za novu kampanju svjetski poznatih kupaćih kostima Frankie's Bikinis. Jedan od lookova (koji je izazvao i najviše pozornosti!) spojio je superseksi kupaći kostimi s velom za mladenku i ogrlicom s križem, odu Madonninoj pjesmi 'Like a Virgin'.

Sydney je u tom svadbenom ozračju odjenula više bijelih modela, a nosi i set s printom poljubaca te izvezeni bijeli ogrtač zvonolikih rukava. Stylinzi pokazuju kako ovo nisu modeli samo za pješčanu plažu i bazen jer osim što su inspirirani donjim rubljem, ima ovdje i podvezica, samostojećih čarapa... 

Moda Mia i Lucia iz serije 'Bijeli lotus' postale su modeli za rublje, a angažirala ih je Kim Kardashian

Inače uzorak poljubaca doslovno je print je njezinog otiska usana. "Nanosila sam različite nijanse crvenog ruža, preslikavala usne na papir i i slala slike dizajnerici kolekcije. Bio je to zabavan no dugotrajan proces jer sam puno puta morala sve ponavljati, bolje nanijeti ruž, više ili manje razdvojiti usne... Kupaonica je bila puna papira s mojim poljupcima" rekla je.

U priopćenju za tisak spomenula je da želi da se uz ove Frankie's Bikini komade "osjećate najromantičnije i najseksi". A za sve koji se možda pitaju kako se baš zvijezda 'Euphorie' i 'Bijelog lotusa' našla u kampanji za badiće, objasnila je: "Odrasla sam uz ocean, uvijek trčeći okolo u bikiniju. Ako nisam plivala u jezeru ili oceanu, skijala sam na vodi ili pokušavala surfati", rekla je. "Dakle, uvijek sam željela stvoriti nešto što bi bilo odraz prave mene."

Posjeti Miss7.24sata.hr