Tjedni horoskop: Pun Mjesec i retrogradni Merkur pobrinut će se za vrlo uzbudljiv i emocionalan tjedan

Pixabay Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • 18. siječnja očekuje nas senzacionalan pun mjesec nasuprot hladnog jarcu, naime, u znaku raka
  • Dok mjesec iz raka obasjava sve ženstveno, poznato i pouzdano, sunce sjaji iz hladnijeg, strukturiranog jarca 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Sa zvijezda će ovih dana na nas djelovati vrlo kontrastne sile. Zapravo, očekuje nas prilično uzbudljiv tjedan! Osim toga, Merkur je retrogradan! Stoga se nemoj iznenaditi ako svi pomalo pričamo sebi u bradu te šapućemo nešto nepovezano…

Jarac

Za rođendanskog slavljenika jarca ima svemir ovaj tjedan uistinu predivan dar, a to je senzualni pun mjesec. Naime, 18. siječnja mjesec sjaji iz raka, točno nasuprot tvog znaka zodijaka! Rak se smatra najemotivnijim od svih znakova. Stoga se nemoj iznenaditi ako ti kolač ove godine bude malo slan jer su pekara preplavile emocije.

via GIPHY

Vodenjak

Tjedni punog mjeseca uvijek su emotivni, a osobito kada se puni mjesec odvija u horoskopskom znaku raka… oh la la. Stoga očekuj neke istinske emocije i turbulencije - u svom životu i u onima oko tebe. Emocije će se preokrenuti i zapravo bi mogle nešto ranije doći u karnevalsko raspoloženje. Čisto da znaš.

Life&style Stigao je prvi retrogradni Merkur 2022. Što nam donosi i na koje će znakove će najviše utjecati?

Ribe

Pošto si rođena u znaku riba, vodeni si znak. I naravno da to znaš, osjetiš u svakoj stanici, a ne samo pod tušem, u kadi ili na kiši! Ovi dani, osobito oko 18. siječnja, idealni su za povezivanje sa svojim elementom. Iz jednostavnog razloga što se pun mjesec javlja u vodenom znaku. Dakle: neka sve teče i dalje kao i do sada, u dobrom smjeru…

Ovan

Neke se stvari, a to je i zbog brzine i nevjerojatne gustoće događaja našeg vremena, prebrzo zaboravljaju. Stoga vrijeme retrogradnog Merkura nije negativno u svim segmentima. Naime, Merkur je planet komunikacije i daje nam malo prostora za razmišljanje – ponekad ne sasvim dobrovoljno, ali nužno. Stoga si uzmi dovoljno vremena za sebe i razmisli o proteklim danima, a osobito o tome jesi li možda povrijedila neku dragu osobu. Vrijeme je da riješiš sve probleme koji te tište. 

via GIPHY

Bik

Mantra ovih dana može ti biti: „Pronađi red u kaosu!“ Ovotjedni puni mjesec, na primjer, idealan je trenutak za rješavanje pitanja odnosa u vlastitoj obitelji i vlastite odgovornosti u svemu. Možda bi samo trebala nazvati nekog udaljenog člana obitelji i pitati je li neki događaj iz prošlosti doista istinit ili ne... Napravi prvi korak!  

Blizanci

I? Jesi li propustila vlak u posljednjih nekoliko dana? Izbrisala si tvrdi disk? Zaboravila si ključ? Došla si sat vremena prerano ili prekasno? Pa, onda znaš da ima nešto u astrologiji. Retrogradni Merkur je puno stvarniji nego što misliš. Ali, ponekad to moraš iskusiti iz prve ruke.

Life&style S ovim horoskopskim znakom bi svatko rado išao na spoj, jesi li možda ti ta sretnica?

Rak

Dakle, došlo je vrijeme! Nakon više od godinu dana čekanja, stigao je taj veličanstveni trenutak! Pun mjesec u vlastitom znaku! To je vrlo poseban trenutak, osobito zato jer rakom vlada mjesec. Dijete mjeseca, sada imaš samo jedan zadatak: gledati film „Spencer“ u kinu i možda čak pustiti suzu. Uostalom, Diana je bila rak po horoskopu i to je više nego jasno u filmu. 

via GIPHY

Lav

Svašta se događa u znaku u susjedstvu! Pun je mjesec! Pun mjesec u Raku! Međutim, pun mjesec utječe na sve nas, potpuno odvojeno od vlastitog horoskopskog znaka – osobito zato jer je mjesec odgovoran za pretjeranu osjetljivost. Stoga se nemoj čuditi ako ćeš se ovih dana osjećati promjenjivo: u jednom trenutku veselo i nasmijano, a onda tužno na rubu suza. Srećom, ima jedna osoba koja će te razumjeti pa možda uvidiš da je zapravo među vama puno više od prijateljstva. 

Djevica

Retrogradni Merkur je sigurno izazvao jedan ili dva nesporazuma. Osim toga, Venera još uvijek ide retrogradno, a u znaku raka je apsolutno jako emotivan pun mjesec… Stoga se nemoj iznenaditi ako se čak i ti, kao racionalna osoba, apsolutno zaraziš blistavim retro vibracijama oko sebe. Jedino što ti preostaje u ovom psihodeličnom tjednu jest uživati i opuštati se koliko god ti to vrijeme dopušta. Nemoj započinjati neke ozbiljne poslove, ostavi to za sljedeći tjedan…

Life&style Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine

Vaga

„Najveća prilika koju život nudi je biti čovjek.“ To nam je jednom rekao uvijek mudri Henry Miller. To se jako dobro slaže s nadolazećim punim mjesecom, koji 18. siječnja obasjava našu prelijepu zemlju iz znaka raka. I vraća sve vrste prošlosti na površinu. Retrogradni planeti Merkur i Venera rade ostalo. Dakle, neka te ne čude nostalgični osjećaji. Izvadi iz ormara albume sa fotografijama! 

via GIPHY

Škorpion

Pun mjesec, koji nam stiže 18. siječnja iz horoskopskog znaka raka, vrlo je emotivan i izaziva nemire. Poput škorpiona i riba, rak je vodeni znak. Stoga možeš računati na činjenicu da ćeš i ti, u bilo kojem obliku, biti emocionalno involvirana sljedećih nekoliko dana! To nije nužno loše – osobito ne ako se tome možeš prilagoditi. Sretan ti pun mjesec!

Strijelac

Prvi puni mjesec u godini izaziva emocionalne turbulencije. Na svim razinama. Zapravo, puno toga što smo mislili da je obavljeno ponovno se pojavljuje. Na ponavljanju, da tako kažemo. Možda čak i možeš malo uživati u ovoj nostalgiji i retro valu te svojevoljno kopati po svojoj kutiji sjećanja. Međutim, nemoj dopustiti da te sanjarenje zanese, jer uskoro te očekuju veliki poslovni izazovi.  

Posjeti Miss7.24sata.hr