Tjedni horoskop: Ovnove, bikove i strijelce očekuje super uspješan tjedan, a dva znaka se moraju paziti

Shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Polako, ali sigurno idemo prema sezoni pomrčine - poznatijoj kao vrijeme promjena i čuđenja
  • Stvari koje su uvijek bile vrlo jasne iznenada se pojavljuju u sasvim novom svjetlu
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Vrata koja su bila širom otvorena iznenada se uz prasak zatvoriše. Puno se toga promijenilo za horoskopske znakove. I to je dobro - jer svemir ne griješi...

Ovan

Ovnovi uvijek imaju rogove prema naprijed! To je tako i uvijek će biti; to je upravo tvoj zadatak u cijelom zodijaku. Ti si ta koja vodi cijelu ekipu. Stoga imaš i odgovornost - ovan mora biti uzor na određeni način i paziti da se nitko ne izgubi. Dakle, radi pravedno i vjeruj nepoznatom! Onda bi mogla doista imati dobar tjedan.

via GIPHY

Bik

Vrhunac sezone bika dosegnut je prošlog tjedna s mladim mjesecom i činio se poput svojevrsnog preporoda za ovaj horoskopski znak. Nadamo se da si - u okviru trenutačnih mogućnosti – to i proslavila. Želimo da sada pokažeš samoj sebi još više svoje životinjske snage i da tu snagu uneseš u vanjski svijet. Odmah kreni i očekuje te samo uspjeh!

Blizanci

Ovaj tjedan blizanci doista mogu stisnuti gas. Do sljedećeg punog mjeseca, 27. svibnja, doista bi mogla premjestiti cijele planine. Međutim, moraš se dobro pripremiti! Venera je u tvom znaku - to ti pruža dodatne trenutke sreće. Pažljivo pogledaj i pažljivo odredi kome ili što se trenutačno smije pokazati u tvom okruženju. A ono što u ovom trenutku doista trebaš jest malo mira za sebe.

Life&style 5 horoskopskih znakova koji mrze pravila i propise: tko će prekršiti i zakon da ispadne frajer?

Rak

Jedna od najvažnijih stvari za tebe je tvoja privatnost. Uživaš u svom vlastitom kraljevstvu punim plućima. Kad je riječ o tvom vlastitom domu, ne misli se samo na dom, nego i na zonu koja se proteže uokolo. Slično malom selu, tamo je beskrajno puno prostora i navikla si na tamošnje ljude. Međutim, rak bi sada trebao misliti na sebe. Zaslužuješ najbolje! Koncentriraj se na svoje obaveze i na posao. Greške su skupe!

via GIPHY

Lav

Za lava je ovaj tjedan poput uzbudljive plesne zabave. To ne znači da moraš naučiti nove plesne stilove i aktivno tresti nogama - premda bi to sigurno bilo dobro za tebe. Ali, lav se može služiti važećim pravilima tijekom plesa. Pažljivo pogledaj, kreći se tako da ti nitko ne može stati na noge. Tako će ples života izvrsno djelovati! Pogledaj oko sebe – potencijalni partner za ples već te duže vremena promatra. Nisi sigurna? Napravi ti prvi korak…

Life&style Ova 3 horoskopska znaka djeluju puno mlađe nego što zapravo jesu

Djevica

Je li ti mladi mjesec prošloga tjedna dao toliko spoznaja da se jedva svega možeš sjetiti? I svejedno - sve se trenutačno okreće tako brzo da više ne možeš pratiti tempo. Bez straha! Drži se sebe i svojih vlastitih rutina - i da, rutina se također računa ako ne prolaziš kroz svakodnevni popis obveza čim se probudiš, nego udahneš nekoliko puta i zagledaš se unutra.

Vaga

Čega se toliko želiš riješiti? Kada ti nedostaje glasa? U kojem se trenutku osjećaš blokirano i jednostavno ne možeš izraziti ono što želiš reći? Venera, koja svijetli iz znaka blizanaca, neizmjerno pomaže u ovim tjednima da ti to postane jasno. Kad u sebi osjetiš tu jasnoću, možeš - ne, moraš - izgovoriti ono što odgovara tvojoj istini. Samo se na taj način može manifestirati promjena. 

via GIPHY

Škorpion

Ovaj je tjedan još uvijek prikladan za donošenje stvari s neba na zemlju. Organiziraj si svoje vrijeme onako kako želiš i nemoj dopustiti drugima da ti pokvare zabavu. To bi bila šteta, a ujedno je i nepristojno intervenirati u energetskom polju drugih. Predobro poznaješ igru da bi se uključila. Obavezno zadaj jasne linije i granice.

Strijelac

Nije uvijek sve lako. Sva ta vatra u tebi i oko tebe - nemoj zaboraviti tijekom ovih uzbudljivih dana da je tvoj element vatra. Planet Jupiter također ti pripada i trenutačno je na putu prema metafizičkom znaku riba. Ovo je trenutak kada si još bliža svojoj istini nego inače. Carpe diem! 

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

Jarac

Neke su stvari trenutačno veliki izazov za jarce - možda misliš kako bi polako, ali sigurno, let do Marsa s jednosmjernom kartom mogao biti privlačno rješenje. Ali ne brini, neće dugo potrajati - samo moraš ustrajati. Ovo je stari svijet koji se tek polako raspada i novi koji bi želio nastati! Učini ga maksimalno ugodnim. 

via GIPHY

Vodenjak

Kao vodenjaka te ništa ne začuđuje tako brzo - tvoj misaoni aparat i sposobnost da čuješ misli drugih i da ih možeš razumjeti je san snova. Samo ne zaboravi razmisliti o vlastitoj dobrobiti pred pukim humanizmom i altruizmom. Tek tada zaista možeš pomoći svojim bližnjima - ako i ti možeš djelovati snažno i stabilno.

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati

Ribe

Doista je vrijeme čuda - za ribe će sljedeći tjedni i mjeseci biti osobito lagani i slatki, jer je grandiozni Jupiter, planet širenja, u tvom znaku. Sada možeš biti vrlo oprezna. Dobro razmisli što želiš uložiti u život i u koje područje se želiš proširiti. Odvagni! Nemoj da bude toga previše. Voziti mali val uspjeha je lijepo, ali željeti više može biti opasno.

Posjeti Miss7.24sata.hr