Tjedni horoskop: Blagoslov zvijezda nam je sada potrebniji nego ikad, dolazi vrlo važan mladi mjesec

shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Gotovo je nemoguće sići s planeta i pogledati u zvijezde - jednostavno zbog težine aktualnih svjetskih događaja
  • Ipak, uvijek se nadamo da će nam barem zvijezde poslati dobre predznake za mir i blagostanje
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Treba uvijek biti optimističan. Naime, nebo nam šalje nevjerojatno važan mladi mjesec 2. ožujka 2022. u znaku riba – najvišem i najprosvjetljenijem od svih znakova. Ostaje samo reći: „Give Peace A Chance!“

Ribe

Ne može se reći da na ovom svijetu nema dovoljno problema. Ali, onda postoje trenuci kao što je ovaj tjedan, kada sve proključa, nefiltrirane emocije se isprazne pa ne znaš što je važnije - ljutnja ili očaj. A ti doista želiš svoj rođendan proslaviti u miru i tišini. Nadolazeći mladi mjesec 2. ožujka posebno je intenzivan i važan. Pošto si riba po horoskopu, dužna si moliti, bubnjati i plesati za mir u svijetu. Učini to! I dalje nemoj zaboraviti da imaš pravo na svoju vlastitu želju! Slobodno budi jednom barem malo nesebična!

via GIPHY

Ovan

Vjerojatno bi se sada voljela transformirati u Nevjerojatnoga Hulka i krenuti zaustaviti rat. Pokušaj biti svjesna svojih osjećaja, kanaliziraj svoju ljutnju i vrlo jasno pogledaj što je od toga zapravo tvoje. Svi smo posredno doživjeli razne ratne traume. Ne treba nam više. Pokušaj se fokusirati na lijepe stvari u životu – na primjer, na onog kolegu s kojim već duže vremena izmjenjuješ slatke poglede. 

Love&Sex Oprez: osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima žele samo 'prijateljstvo s privilegijama'

Bik

Bik će vjerojatno biti preplavljen nestrpljenjem, željom za pomoći i osjećajima, od kojih su neki samo čisti bijes. To je u redu! Sve je u redu! U redu je osjećati sve i u redu je ne osjećati ništa. Iznad svega, u redu je malo se distancirati. Nitko ne mora cijeli dan gledati ratne slike. To ne znači da „nisi u tijeku“. Pogledaj što možeš i želiš učiniti. Na primjer, možeš si priuštiti finu kupku i koju čašu dobrog vina. S pjenom i pačićem!

Blizanci

Tvoj veliki talent ne leži samo u komunikaciji, nego i u organizaciji. Merkur ti daje više strukture nego što to misliš. Sada je pravo vrijeme da to iskoristiš za sebe. Razgovaraj s nadređenima, traži povećanje plaće, bolje uvjete, izbori se za sebe – zavrijedila si sve to! 

via GIPHY

Rak

Postoji vrlo velika razlika između suosjećanja i sažaljenja. Sažaljenje doista nikome ne pomaže, jer samo pogoršava patnju i umnožava bol. Osobito za one koji pate. Umjesto toga, stavi svoje 2.999.287.662 emocije u pravi koš i pretvori sažaljenje u pravo suosjećanje. Mladi mjesec 2. ožujka 2022. vrlo je emotivan i potpuno nabijen. Spakiraj maramice. Također da posuše suze drugih.

Life&style Možeš li tijekom života postati drugi horoskopski znak? Evo što kažu astrolozi

Lav

Dragi lave, ne daj da ti lijepa griva tek tako mlitavo visi! Nastavi pokazivati svoju punu snagu! Budi pravi primjer onima oko sebe. Sada nam trebaju nosioci baklji. Ti si jedna od njih! Pokaži se. Ovaj tjedan ćeš nevjerojatno djelovati na ljude oko sebe. Iskoristi to na poslu, preuzmi odgovornost za novi projekt, „potegni“, isplatit će ti se vrlo brzo! 

Djevica

Sada je trenutak kada zaista možete učiniti čuda sa svojim organizacijskim vještinama. Svaka tvrtka treba praktične ruke, jasno razmišljanje i, iznad svega, nekoga tko se s ljubavlju brine o Excel proračunskim tablicama i unosi strukturu u kaos. Možeš sve što poželiš! Sada upotrijebi svoj trenutak, pošalji te zamolbe za novi, puno bolje plaćen posao ili zatraži više povišicu! 

via GIPHY

Vaga

Pa, znamo da se vaga mijenja ovdje na zemlji kako bi stvari dovela u ravnotežu. Prvi korak je zauzeti kristalno jasan stav. Za mir. Za ljubav. Za čovječanstvo. Kao vaga, rođena si u znaku pravde. A kada ti se više neće tresti tlo pod nogama, pogledaj što možeš proaktivno napraviti.

Life&style Ovo su najiskreniji horoskopski znakovi u astrologiji - možeš li pogoditi koji znak je na vrhu?

Škorpion

Kao škorpionu ti nijedna ljudska emocija nije strana sama po sebi. Vidiš dublje, osjećaš dublje i transformiraš se. To je ono zbog čega si na svijetu, to je ulaznica i misija koju si odabrala za ovaj život. Sada smo u ovom ultimativnom vremenu riba, koje će kulminirati mladim mjesecom 2. ožujka 2022. - toboganom emocija. Usred ove oluje ti si ta koja je zaigrana. Donesi svima radost i zadovoljstvo. Čak i ako je teško. Nazovi stare prijatelje, rodbinu koju dugo nisi čula…

Strijelac

Možda zvuči apsurdno, osobito s obzirom na situaciju, ali mantra za strijelce je sada oprost. I to radikalan oprost. Obično počinje od tebe same - uostalom, uglavnom vodimo ultimativni rat sami sa sobom. Napravi svoj vrlo osobni mirovni ugovor. Opraštanje je jedno od najmoćnijih oruđa mira koje imamo! 

via GIPHY

Jarac

Dobro da imamo jarce. S jasnim pogledom s vrha gledaš dolje na ovu zemlju i znaš da bez obzira na to koliko je veliki bijes, ogorčenost, katastrofa i uništenje, sadašnji trenutak je ono što je važno. Pomozi onima oko sebe da budu u sadašnjosti, da budu svjesni svojih privilegija, da drže noge na zemlji. Zatim pogledaj kako možeš proaktivno pomoći.

Vodenjak

Kao slobodoumni duh, današnja globalna politička situacija, naravno, osobito te pogađa. To je dobra stvar. Naime, sada nam trebaju ljudi koji nas podsjećaju na veliku, nezemaljsku cjelinu. I fokusiraj se na svijetlu budućnost. Iskoristi svoj talent za suosjećajnu komunikaciju i govori jezikom ljubavi. Mir počinje u nama samima.

Posjeti Miss7.24sata.hr