TikTokericu proslavila veza s 33 godine starijim dečkom: Poklanja mi torbice i estetske zahvate i ne moram raditi

Instagram/@marianne_theodorsen Mlada TikTokerica i njezin 33 godine stariji dečko
Vidi originalni članak
  • Mlada TikTokerica privukla je puno pozornosti i to sve zbog videa u kojima se hvali svojim dečkom
  • No, ne radi se o baš svakidašnjoj vezi - Michael je od Nicole stariji 33 godine, a i komentari na njihov odnos nisu najljepši
  • Nicole se u svog dečka zaljubila kad joj je bilo 18 godina, a u videima nerijetko ističe kako uživa u njegovim poklonima poput skupih dizajnerskih torbica, odjeće i estetskih zahvata

Da su godine samo broj i zapravo manje važne u odnosu na druge stavke u vezi pokazuje pomalo neobičan par, 21-godišnja TikTokerica Nicole Downs i njezin 33 godine stariji dečko, 54-godišnji Michael. Mlada djevojka iz Michigana (SAD) sa svojim odabranikom je u vezi tri godine, a upravo je postala popularna diljem svijeta zahvaljujući svojim TikTok videima u kojima progovara baš o njihovom ljubavnom odnosu.

Čini se kako su njezini pratitelji fascinirani razlikom u godinama, ali i time da Nicole otvoreno progovara o time kako uživa u materijalnoj koristi

Life&style Potrošila 127.000 kuna na brazilsko podizanje stražnjice, ne može uopće sjediti, ali ne žali

Nicole tako sasvim otvoreno navodi kako dopušta dečku da je razmazi skupom odjećom i dizajnerskim dodacima poput Louis Vuitton torbica. Osim toga Michael joj je financirao i sve estetske zahvate poput tretmana botoksom, filera za usne i najnovije - povećanje stražnjice vlastitom mašću (brazilsko podizanje stražnjice).

Deset znakova koji otkrivaju da si za muškarca samo opcija i da te koristi za podizanje svog ega

Iako su zajedno od 2018. godine, par se na društvenim mrežama prvi put pokazao u kolovozu prošle godine

"Otkad smo se upoznali bili smo nerazdvojni, ali nisam ga pokazivala na društvenim mrežama zbog velike razlike u godinama i jer se nisam željela nositi s negativnošću drugih ljudi. Ali, ovo je moj život i mogu raditi ono što me čini sretnom", rekla je ona.

No reakcije na njezine prve objave nisu bile sasvim ohrabrujuće. Mnogi su se Nicole obraćali uvredama navodeći kako se radi o površnoj djevojci koja želi samo novac

Upravo negativni komentari Nicole su potaknuli da napravi videe u kojima se šali na vlastiti račun pa u njima želi da je dečko vodi u shopping ili od njega traži novac. Izgleda kako su je na video o površnom odnosu koji se temelji na novac uglavnom motivirali negativni komentari. 

‘’21-godišnja djevojka koja voli trošiti novac i 53- godišnji muškarac s novcem - veza’’, našalila se Nicole u jednom od svojih videa navodeći kako i ona sama može ukazivati na ono o čemu drugi stalno govore. 

Mlada TikTokerica do sada je istaknula kako istinski voli Michaela i može se zamisliti s njim u braku. Zapravo, samo oni znaju pravu istinu o svome odnosu.

Posjeti Miss7.24sata.hr