Termosice za kavu, čaj ili kuhano vino sa šaljivim, blagdanskim natpisima definitivno lajkamo

Instagram @puroamordesign Foto: Instagram @puroamordesign
Vidi originalni članak
  • Prosinac nam je donio blagdanski duh i prepoznatljivu ponudu hrane i pića, a vjerujemo da će se mnogi pritom složiti kako je kuhano vino odabir s kojim nema greške
  • Toliko nam je drago da ćemo ga možda poželjeti napraviti kod kuće i ponijeti sa sobom u šetnju gradom?
  • Ako je tako (bit će brže, bolje i bit će ga više) možemo to učiniti u nekoj od ovih preslatkih termosica

Hrvatski brend Puro Amor iz godine u godinu oduševljava nas sa simpatičnim detaljima koji su karakteristični po tome što ih krase neke od najučestaliji domaćih izreka i poštapalica ili šaljivih natpisa s kojima se je lako poistovjetiti. Ipak, ovog puta fokus je na blagdanskoj ponudi, a za oko su nam zapele – termosice.

Termosice su sjajna opcija ako na posao ili bilo gdje drugdje voliš ponijeti svoj omiljeni napitak, poput kave ili čaja, ali tijekom blagdanski dana, za određene prigode, u termosici može biti i kuhano vino. Naime, termosica čiji dizajn uključuje natpis „Možda je ovo kuhano vino“, nam je izmamila osmijeh na lice, a osim što bismo je rado vidjeli u vlastitim rukama, ujedno je riječ o sjajnom znaku pažnje koji možeš pokloniti dragoj osobi. Naravno, u ponudi možeš pronaći još varijanti termosica s natpisima, od jednako šaljivih pa sve do onih nešto klasičnijih.

Iza brenda Puro Amor krije se Dragitza Rastegorac, a svoju simpatiju prema Hrvatskoj u koju se je doselila zbog ljubavi i fora detaljima, pretočila je u odličan biznis u čijoj se ponudi nalazi pregršt posebnih sitnica, pa ako još uvijek nisi istražila što sve možeš kupiti iz ponude brenda, pravi je trenutak da to promijeniš.

Osim termosica, mi izdvajamo popularne jastučnice s natpisom „Božić dolazi i kilogrami isto“ ili pak šalice na kojima piše „Možda nisam na vrhu bora, ali sam i dalje zvijezda“. Jako fora detalja, kako se kaže – ima na bacanje.

Life&style Bark & Run ručno izrađuje marame za pse. I, da, ima 'matching' setove da se modno uskadimo...

Posjeti Miss7.24sata.hr