Terasa s najljepšim pogledom u Zagrebu: otkrili smo novo mjesto za ispijanje kave ili brunch

Airbnb Foto: Airbnb
Vidi originalni članak

Zagreb u proljeće živi punim plućima. Terase kafića diljem grada su prepune i uvijek se traži stol više. I dok većina nas već ima neke svoja mjesta na kojima obožavamo ispijati kavu, volimo otkriti i posjetiti neko novo mjesto. Još ako usto ima dobru kavu i dobar pogled - ne može bolje! Na našu sreću, nedavno se u Zagrebu otvorila nova terasa koja je idealna za proljetno ispijanje kave na suncu.

Riječ je o terasi novootvorenog Boutique hotela HOH u centru Zagreba. S HOH Terrace Bar se pruža prekrasan pogled na grad, a uređenje nas podsjeća na skrivene talijanske terase. S ciglasto crvenim pločicama na podu i bež žičanim stolovima i stolicama te mnogo zelenila, terasa HOH bara ne djeluje kao da se nalazi u Zagrebu. Sve dok ne podignete pogled i ne vidite zagrebačke krovove i katedralu imate osjećaj kao da ste otputovali iz grada na odmor. No, ni ostanak u gradu nije loš iz ove perspektive.

Uz kavu, HOH  bar Boutique hotela u ponudi ima i koktele, doručak te specijalitet vikenda -  HoH brunch 'Kod M. J. Zagorke'. Brunch se održava od petka do nedjelje, od 12 do 15 sati na terasi bara. HOH Boutique hotel i ova slatka terasa nalaze se na adresi Jurjevska ulica 4 i svatko može doći popiti kavu ili koktel. HOH Terrace Bar je otvoren svakoga dana od 10 do 18 sati. Mi ćemo sigurno postati stalni posjetitelji.

Life&style Vraća nam se Mali Zagreb: Rubovi zagrebačkih pločnika bit će zabavniji nego ikada

Posjeti Miss7.24sata.hr