Tatjana Jurić: Instagram je, budimo realni, čista laž!

privatna arhiva Kristijana Musića
Radijska i televizijska voditeljica otkriva nam zašto ne voli shopping, koje joj je godišnje doba najdraže i kakvo vino voli...
Vidi originalni članak

Jutro ili večer?

 

Uvijek bih birala večer, nisam jutarnji tip, volim večer kad sve utihne, kad znam da mobitel više neće zvoniti osim ako je ne-daj-Bože-frka, kad sam sve obavila i mogu se opustiti. Ali, sad tijekom ljeta, pa ima li išta ljepše od jutra - kad je isto tako sve mirno, sneno, još nije prevruće... Milina!

Make up ili #nomakeup?

 

Make up... ali da izgleda kao #nomakeup! Žena uvijek treba, makar decentno, držati do sebe. Nisam za tešku šminku, ali lagana podloga, malo maskare i rumenila, nude ruž... Malo, sama zbog sebe.

Instagram ili Facebook?

 

Instagram! FB je postao zaglušujući javni prostor u kojem svatko propagira svoje i često služi prepucavanju. Instagram je, pak, budimo realni, čista laž, al barem je lijepi prozor u svijet. Imaginarni, ali svejedno.. 

Q ili A?

 

Q... jer je povišen, pregledniji i meni automatski sigurniji, a ništa mi nije važnije od tog kad vozim meni drage ljude!

 

 

Aaaaa, pa kako to izabrati! I slatko i slano! Ili još bolje, prvo slano pa slatko. Ustvari, nekad istovremeno! Jooooj...

Pivo ili vino?

 

Vino! Nema dvojbe ovdje! Lagano, pitko, suho bijelo vino.

Torbice ili cipele/tenisice?

 

Imala sam fazu kad bih otišla u shopping - kojega ne volim i kupujem samo kad moram - i svaki bih put, umjesto da kupim to što mi treba, kupila torbu! Tenisice u slobodno vrijeme, a nekad i u poslovnoj kombinaciji, svakako, a cipele - a što je žena bez cipela? Svih oblika, boja i potpetica!

Ljeto ili zima?

 

Ljeto! Rođena sam tijekom zime, ima i ona svojih čari, ali vidi ovo - ljeto, japanke, frčkava kosa, šeširi, slobodno vrijeme, fjaka, obiteljska druženja... Ljeto!

Komedije ili drame?

 

Komedije! Dosta drame!

Kazalište ili kino?

 

Oboje! Kino preko tjedna, kazalište za vikend. A može i obrnuto!

Kovrčava ili ispeglana kosa?

 

Kovrčava! 

 

 

Za gušt vožnje u zavojima - mjenjač.

Dizel ili benzinac?

 

Benzinac. 

Vegas ili New York?

 

Ako već moram birati između ova dva grada, izabrala bih NY! Ali, ako ubacimo još koji u izbor, birala bih treći. Toooooliko divnih mjesta i gradova za doživjeti, teško je birati!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr