Svi ljubitelji pasa pozvani su na 'Dog Day' u Samoboru, evo što ih čeka

Unsplash/Helena Lopes Foto: Unsplash/Helena Lopes
Vidi originalni članak
  • Ljubitelji pasa dobrodošli su na Dog Day, koji će se održati u Samoboru 22. rujna u Samoboru na Vugrinščaku 
  • Tebe i tvog četveronožnog ljubimca na cjelodnevnom događajuočekuju razne zabavne aktivnosti i edukativne radionice
  • Dog Day počinje u 9 sati, kada kreću prijave i okupljanje natjecatelja za Canicross utrku koja starta u 10 sati, a otkrit ćemo ti što te još sve očekuje

Salon za uređivanje i njegu pasa MIdea iz Samobora organizira 22. rujna Dog Day na Vugrinščaku. Ovaj event zasigurno će oduševiti sve vlasnike i ljubitelje pasa, jer je program doista bogat i zabavan.

Life&style Bazen okružen prirodom s tirkiznom termalnom vodom zvuči nam kao savršena vikend destinacija za bablje ljeto

U nedjelju, 22. rujna u 9 sati počinju prijave i okupljanje natjecatelja za Canicross utrku koja starta u 10 sati, a prije toga, u 9:30, je start utrke za šetače. Od 10 do 14 sati održavat će se radionice o njezi i održavanju dlake psa, a bit će organizirano i hvatanje frizbija. Također se možeš dobro zabaviti sa svojim ljubimcem na natjecanju na Poligonu iskušenja, ali i prijaviti ga za izbor najljepšeg psa (rasnog i mješanca).

Bit će organizirane i razne druge igre, buvljak i tombola, pa dobrog raspoloženja neće nedostajati. Službeni program završava s projekcijom filma „Psići u ophodnji“ u večernjim satima. Detaljan program za Dog Day možeš pronaći na Facebook stranici organizatora. 

Life&style Želiš psa, ali ne znaš kakvoga? Možda ti pomogne vodič kroz 10 najposlušnijih pasmina

Posjeti Miss7.24sata.hr