Sve što znamo o trećoj sezoni popularne HBO serije 'Bijeli lotos'

HBO Bijeli lotos
Vidi originalni članak
  • Imamo jako dobre vijesti za sve ljubitelje serije 'Bijeli lotos' 
  • Naime, Mike White, tvorac serije 'Bijeli lotos', već ima ideje za antologijsku treću sezonu 
  • Otkrit ćemo ti sve što smo saznali do sada o trećoj sezoni popularne serije

HBO-ova  serija 'Bijeli lotos' pokazala je gledateljima odmor za pamćenje, dobivši pohvale kritičara i 10 nagrada Emmy za svoju prvu sezonu. Ograničena serija, koja je postala antologijska, vraća se u svojoj drugoj sezoni na novoj luksuznoj lokaciji, a senzacionalna premijera natjerala je obožavatelje da se pitaju hoće li se drama i društvena satira vratiti za neko vrijeme.

Life&style Što može natjerati 200 žena na kolektivno ubojstvo jednog muškarca? Odgovor donosi Netflixova dokumentarna serija

Umjesto da čeka da se emitira cijela sezona, HBO je odlučio isplanirati još jedan povratak na luksuznu lokaciju Bijelog lotosa. Vijest je došla već nakon tek tri epizode u drugoj sezoni, nakon što je 7,6 milijuna gledatelja učinilo seriju najgledanijim naslovom na HBO Maxu tog tjedna.

„Hrabrost kreatora Mikea Whitea da istražuje neistražene vode ljudske psihe, uparena s njegovim prepoznatljivim bezobzirnim humorom i živahnim stilom režije, tjeraju nas da sanjamo o više dana odmora u odmaralištu koje smo obožavali. Nismo mogli biti više uzbuđeni i radosni što ćemo dobiti priliku da zajedno surađujemo na trećoj sezoni“, rekla je u izjavi Francesca Orsi sa HBO-a.

White već ima ideje za treću sezonu

Prije službene najave, kreator Mike White rekao je u jednom intervjuu da ima ideje za treću sezonu serije.

„Upravo smo jučer predali našu posljednju epizodu na mrežu, tako da je teško razmišljati o sljedećoj“, rekao je. „Ali da moram, mislim da bi bilo zabavno možda otići na sasvim drugi kontinent. Znate, radili smo Europu, a možda sada Aziju, tako nešto ludo, to bi bilo zabavno.“

Također je nagovijestio da bi treća sezona mogla uključivati još jedno pojavljivanje Jennifer Coolidge, čija je VIP nasljednica Tanya McQuoid jedini lik koji je išao iz prve u drugu sezonu. Osim McQuoid, druga sezona ima potpuno novu postavu gostiju i osoblja koji žive u luksuznom odmaralištu na Siciliji u Italiji.

„Jennifer je moja prijateljica i svi su je voljeli u prvoj sezoni, a ja sam rekao: 'Ne mogu ići u Italiju bez Jennifer.' A možda je to još uvijek slučaj. Kao, možda ne mogu ni ići u Japan bez Jennifer“, rekao je White.

Treća sezona mogla bi pratiti dinamiku moći između globalnih vođa

U intervjuu za Entertainment Weekly, redatelj je također dao naznaku u vezi s mogućim zapletom za treću sezonu, rekavši da je njegov početni prijedlog za drugu sezonu naselio hotel političkim i poslovnim tajkunima.

„Izvorno, to je bilo više kao konferencija Bilderberga, više o ulasku u neke veće dinamike moći", rekao je White, misleći na godišnji forum na kojem su sudjelovali američki i europski vladini čelnici i stručnjaci iz industrije. „Ali, Sicilija je bila potpuno drugačija atmosfera od ideje koju sam iznio. To se nije činilo u redu.“

Dakle, hoćemo li vidjeti Tanyu McQuoid u novom scenariju ili ne, samo će vrijeme pokazati…

Life&style Stiže nam 'Ulica krijesnica': Sve što znamo o toliko očekivanoj drugoj sezoni

Posjeti Miss7.24sata.hr