Sushi ponuda u Zagrebu je sve bolja, nove boxove i okuse poke bowla ima Gyotaku
- Sushi restorani posljednjih su godina u Zagrebu sve puniji jer dalekoistočna kuhinja nam je (s vremenom, ipak) prirasla srcu
- Sushi ponuda tako je sve bogatija, a jedno od popularnijih mjesta je Gyotaku
- Brend je obilježio je 3. rođendan uvrstivši nova jela na jelovnik, nove sushi boxeve i poke bowl s nekoliko novih kombinacija sastojaka
Gyotaku sushi brend obilježio je svoj treći rođendan, a za svečani događaj je predstavili su i novu sushi ponudu. U restoranu Spoo su uzvanici imali jedinstvenu priliku degustirati novi jelovnik prije njegovog službenog predstavljanja javnosti 1. lipnja, kada će biti dostupan na svih petnaest lokacija u Zagrebu i jednoj u Velikoj Gorici. U novu ponudu uključena su dva sasvim nova sushi boxa i bogatiji i raznovrsniji sastojci poke bowlova.
U nadolazeći sushi selection uvršten je modificirani Spicy Tartar box, koji sadrži 3 izvorne japanske uramaki rolice. Također je predstavljen i Teriyaki Losos Box, gdje se delikatni losos sjajno nadopunjuje s bogatim okusima teriyaki umaka.
Predstavljeni bowls selection nadmašio je sva očekivanja, pa ćemo i mi obični smrtnici za nekoliko dana, kad nova jela stignu u ponudu u Gyotaku, moći degustirati i novi Kozice Bowl, Pečeni Losos Bowl, Pork Bowl i Tofu Bowl, uz već popularni Piletina Teriyaki Bowl. Umjesto riže, novi Kozice Bowl sadrži udon rezance, a posebno zanimljiv dodatak Tofu bowlu su crna riža i enoki gljive.
Središnji događaj obilježilo je i spektakularno rezanje 33 kilograma teške plavoperajne jadranske tune, koja nije bila uzgojena, nego je ulovljena u prirodi. Tunu je osigurao dugogodišnji dobavljač Gyotaku-a Crofish, dok je japanski chef, Nobuhito, majstorski filetirao golemu ribu u samo nekoliko minuta.
Gyotaku brend nastavlja svoj uspješan put, neprestano podižući standarde u svijetu sushija i pružajući jedinstvena kulinarska iskustva svojim gostima. Više informacija možeš pronaći na internetskim stranicama branda.