Summer Kingdom: King Cross Jankomir ima superzabavan ljetni program za djecu i roditelje

shutterstock Summer Kindom zabavni park ispred King Crossa
Vidi originalni članak
  • Ruku na srce, svi veće polako odbrojavamo dane do godišnjeg odmora, a do tad koristimo vikende i praznike za opuštanje
  • Svi roditelji koji imaju djecu školarce znaju da nije lako izgurati ljetne školske praznike i da se uvijek traži neka dobra ideja kako zabaviti i animirati djecu do odlaska na ljetovanje
  • King Cross Janakomir od danas ima rješenje za sve koji su u Zagrebu, od 17. lipnja do 17. srpnja pripremili su pravi ljetni zabavni program pod nazivom "Summer Kingdom" 

Ponekad odlazak u šoping s djecom može biti vrlo stresna zadaća, a osobito ljeti kad jako zaprži sunce, a školarcima je tek završila nastava, a mama i tata ih vuku po trgovinama umjesto da idu s njima u park ili na bazen… Međutim, to se sada lako može izbjeći. 

King Cross je i ove godine pripremio pravu poslasticu pod nazivom „Summer Kingdom“. Naime, u razdoblju od 17. lipnja pa idućih mjesec dana, sve do 17. srpnja, svaki dan od 10 do 22 sata očekuje nas zabava za cijelu obitelj. Na parkiralištu ispred srednjeg ulaza u King Cross smješten je zabavni park u sklopu kojeg se nalazi bazen s vodenim valjcima (rollerima) za klince i klinceze, dvorac na napuhavanje, rashladno drvo, zona s kinetičkim pijeskom, kreativni kutak, stolni nogometi i još puno zabave… a svi zabavni sadržaji u Summer Kingdomu su besplatni!

Dok se djeca zabavljaju, roditelji mogu fino uživati unutar kupola u debelom hladu, sjediti na „bean bagsima“ te stolovima i stolicama natkrivenim suncobranima, gdje se ujedno mogu osvježiti nekim hladnim pićem ili pak pojesti nešto iz King Crossovih ugostiteljskih objekata.

Najbolje od svega je to što će animatori biti zaduženi za vođenje programa, tako da jedino što trebaš jest opustiti se i uživati u zabavi koju je pripremio King Cross Također, u sklopu zabavnog parka nalazi se i photo point u kojem ćete moći napraviti fora selfieje. 

Osim zabavnog parka, vikendi u „Summer Kingdomu“ će biti bogati i dodatnim sadržajima, poput kreativnih radionica/predstava za djecu, ali i sportskim igrama namijenjenih djeci, ali i roditeljima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr