Stručnjaci za govor tijela analizirali su susret Jennifer i Brad i došli do zapanjujućeg zaključka...

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • U medije je procurila vijest kako susret Jennifer Aniston i Brada Pitta nije bio toliko slučajan koliko se mislilo
  • Fotografkinja koja se našla u blizini otkrila je kako je Brad pozvao bivšu suprugu kada ju je uočio u gomili
  • O susretu su se oglasili i stručnjaci za govor tijela koji tvrde da među bivšim supružnicima ima 'nedovršenog posla'

Susret bivših supružnika Pitt koji se odvio na nedjeljnoj dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu i dalje ne prestaje privlačiti pažnju javnosti. Tako je otkriveno da njihov dugoiščekivani sastanak i nije bio toliko slučajan koliko smo mislili. Naime, fotografkinja Vivien Killilea koja je autorica sada već nadaleko poznatih fotografija ispričala je kako je došlo do njih: "Stajala sam iza pozornice i čula sam poznati glas kako doziva: "Aniston! Aniston". Bio je to upravo Brad Pitt koji je kroz gužvu dozivao bivšu suprugu." Priznala je kako je to bio uistinu "blistavi trenutak" te da joj je iznimno drago što ga je imala priliku ovjekovječiti fotoaparatom.

Zapisano na dlanu Linija srca na dlanu otkriva štošta o našem ljubavnom životu te kakvi smo u vezi

Nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama raspirila se žestoka rasprava oko toga trebaju li Jen i Brad ponovno postati par, a svoje mišljenje o ovoj temi rado su iskazali i stručnjaci za govor tijela. A njihova razmišljanja samo su dolijala ulje vatru te podastrijela argumente za obje sukobljene strane. Tako stručnjakinja za govor tijela Patti Wood kaže da nismo u krivu ako dođemo do zaključka da među bivšim supružnicima iskra još postoji te da njihova priča još nije završila. "Pitt i Aniston stvaraju "duboku vezu" na fotografiji." - proučila je te dodala "Nagrada mu je u ruci, ali drži je nisko, ispod struka. Ono što je za njega važno je ona, na nju je usmjeren."

Love&Sex Bračni parovi iskreno otkrivaju kako su prebrodili krizu: Evo što je spasilo naš brak!

Bradova lijeva ruka koja hvata njezinu desnu ruku podupire tu poruku. Prema stručnjakinji za govor tijela to je potez koji kaže: "Ostani ovdje sa mnom. Istovremeno, ona vidi Jennifer kao ženu koja se očito brine za Brada, ali pristupa interakciji sa zaštitom. "Njezin je izraz iskrena kombinacija smijeha i suza". Ipak lice joj je u kontrastu s tijelom." Prsa joj se lagano odvlače od njega i njegovog srca. Ona se brine za njega, ali želi se zaštititi." - zaključuje svoju opservaciju Wood.

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr