Što to smjera Ella Dvornik? I s kakvim to manijakom ima posla?

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik je na svom Instagram profilu postavila vrlo zanimljivu objavu kojom nas je zaintrigirala
  • Otkrila je da će nas uskoro upoznati s Manijakom, ali je njegova pojava još uvijek obavijena velom tajne
  • Ako imaš ideju tko ili što je Manijak, možeš svoje odgovore poslati na manijak.hr i osvojiti nagradu

Ella Dvornik je na svom Instagram profilu objavila intrigantnu poruku! Naime, uz svoju fotografiju s upitnikom postavila je sljedeći opis - "Ljudi moji, čujte i počujte. Imam nešto u ruci, ali još je pod upitnikom. Pokušavam saznati od vas što mislite o čemu bi se moglo raditi? Možete li pogoditi?". Nas je uspjela zainteresirati!

Najpoznatija hrvatska influencerica marljivo radi i sprema nove projekte pa nas baš zanima što je to osmislila ovoga puta! Otkrila nam je samo da se radi o projektu "Ja sam manijak". Ali tko je taj manijak i o čemu se radi još uvijek nije poznato! Naime, link koji je postavljen vodi vas na Instagram profil Manijak na kojem trenutačno nema objava, a prati ga samo opis "Manijak to ne može biti svak, kad ga vidim moje srce kuca tika tak" u kojem će ljubitelji glazbe prepoznati stihove pjesme njezina oca Dine Dvornika. 

Ipak ni to nam nije dalo odgovore koje smo tražili pa smo pohitali na službenu stranicu manijak.hr. Ondje smo otkrile da se zapravo radi o jednom proizvodu, a u kratkom videu Ella nam ga je ukratko i opisala. Ipak, oko manijaka je i dalje sve pod velom tajne. Ako ti imaš neku ideju što bi to moglo biti pogledaj video, razmisli i u priloženom obrascu napiši što misliš o čemu je riječ. Jedva čekamo pročitati!

Posjeti Miss7.24sata.hr