Što sve žene rade, a ne bi ni mrtve priznale?

instagram @taytay_xx
Sve smo uvijek fine i ženstvene, pristojne i korektne - sve dok ne ostanemo same u četiri zida. Mislimo da ćeš se prepoznati u svim točkama!
Vidi originalni članak

Možemo reći da su donekle, baš kao i muškarci, i žene do jedne mjere predvidljive. U javnosti smo, očekivano, prirodne ali pristojne, elegantne i ženstvene - i nikad ne bi priznale da radimo neke stvari koje radimo. Tu spadaju tipične gluposti poput običnog prdca (ne, nitko od nas ne ispušta Chanel 5 iz stražnjice) do toga da smo sposobne prije prvoga dejta istražiti njegov profil do te mjere da znamo da je u srednjoj školi nosio samo "stabilke". Ukratko, pređimo na poantu.

1. Cyber-stalkamo

Koja nije to radila, neka baci kamen prva (nemoj slučajno da te vidimo kako posežeš za kamenom)! Stalkanje na internetu, pogotovo na društvenim mrežama, zaista je svakodnevna stvar. Osim što te može predobro pripremiti za dejt, i to ne zato da mu znaš nabrojati imena svih sestrični, već da dobiješ dojam o tome kakav je i postoji li uopće kompatibilnost, možeš na oku držati i onu kozu koja se svakodnevno uvaljuje tvom dečku. Ili pak možeš stalno gledati nove outfite one curke koju ne pratiš na Instagramu i ne lajkaš joj ništa jer je ne voliš - ali ti je u biti super. Faktor iznenađenja danas više nije napeta stvar - volimo biti uključeni u to što se događa i u trenu u kojem se događa. Sjeti se samo razgovora prije pet godina i danas; prije bi pitala frendicu što je radila prošli tjedan, a danas ćeš joj reći da si vidjela da je radila live s koncerta i bila u novom kafiću u kvartu!

2. Prdimo i kopamo nos

Koliko god zgroženo pogledala ovaj odlomak i zgađeno uzdahnula, ne moraš priznati nama ali priznaj sebi da i ti to radiš. Iako kopanje nosa nije nešto što nas tijelo baš tjera da radimo, dogodi se da koji put prokopamo do zlata. Možda zato što nas je nešto svrbilo u nosu, možda iz puke dosade. Nasuprot tome, vjetrovi su totalno prirodni i dapače potrebni! Jesi li znala da ga "pustiš" 10-20 puta na dan? I nama je podatak fascinantan, a tješi činjenica da se većinom radi o "Tihomirima" (i to ne onim ubojitima!) te da je to znak zdravog probavnog sustava.

Seks Koje su ženske osobine muškarcima najvažnije?

3. Ne peremo kosu svaki dan

Ne znamo zašto je uopće nekim frajerima to odurno - pa kosu nije ni zdravo prati svaki dan, pobogu! Svakodnevno pranje vodi do disbalansa vlasišta, jer upornim čišćenjem i ispiranjem skalpa uklanjamo prirodnu masnoću koja nam je prijeko potrebna za zaštitu. Kad se ona ukloni, može brže doći do upala, ali i pojačanog mašćenja, koje dolazi kao alarm kako bi se zaštitio skalp. Upravo zato, igraj se prljavom kosom k'o Kim Kardashian - ona je pere svaki 4 dan, pa je nosi pušteno, speglano, zalizano i u pletenicama ili punđama i tako uspješno skriva da je "mala prljavica".

4. Ne peremo dovoljno dovoljno često grudnjake

Imaš li i ti onaj test kad pomirišeš grudnjak pa onda znaš da je za pranje? Izgleda da većina tako funkcionira, jer prema stručnjacima trebali bi grudnjake prati nakon 3-4 nošenja, i to isključivo na ruke i s posebnim sredstvom za pranje donjeg rublja. Kad razmisliš koliko apsurdno naporno to zvuči, sigurni smo da ih ni dalje nećeš prati češće. Naime, nepranje grudnjaka može voditi do njihovog oštećenja, ali i širenja bakterija, a jednako štetna je i perilica za rublje koja je naprosto preagresivna za ove delikatne tkanine. Ipak, ako već moraš prati grudnjake u mašini, peri ih isključivo na niskim temperaturama i u zaštitnim vrećicama.

5. Flertamo da bismo dobile što želimo

To nam se istovremeno gadi, ali svejedno to radimo. Žene nerijetko flertaju kako bi se izvukle iz problematičnih situacija, kako bi dobile novi posao ili povišicu - hej, flertat ćemo i za više mesa u kebabu ako treba! Istraživanja pokazuju kako zaista ljepota, uz zavodljivost, igraju veliku ulogu u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Primjerice, dokazano je da će ljepša žena dobiti posao prije od one manje atraktivne, iako obje imaju jednako dobar CV. Užasavamo se takve površnosti, ali eto, nekada nam se flert čini neizbježnim.

Odnosi 4 stvari koje muškarci nikad neće shvatiti kod žena

6. Piškimo pod tušem

Nema ništa gore od toga kad se već voda teče po tebi  tek onda shvatiš da ti se piški. Logično je, popiškit ćeš se u kadu jer kolika je sad tek gnjavaža izlaziti brzo mokar iz tuša da bi sjeo na WC - i onda još voditi dvojbu stoljeća sjesti mokar ili se prije skroz obrisati? Ionako si pod vodom i pereš se, a tragovi "zločina" ekspresno brzo nestaju.

7. Osuđujemo ljude po cipelama

Može on biti najbolja osoba na svijetu, i toliko prokleto privlačan, ali ako ljeto provodi u crocsicama, piši kući propalo! Dobre i kvalitetne cipele s ukusom nešto su što definira čovjeka tj. definiraju ih i najružnije, nekvalitetne, plastične bakanđe... Poanta je da se sramimo priznati da smo spremni tipa (a i ženu) odmah otpisati ako ima cipele od kojih nam se povraća. I to je jednostavno tako!

8. Prve počinjemo dramu

Nekad dramatiziramo iz potrebe, nekad iz dosade. Koliko puta si samo počela svađu s dečkom jer si imala koma dan na poslu?! Iz zlobe ili ljubomore ćemo potaknuti i trač, a vrlo rado se ubaciti i u vagon tračanja, jer izgleda da je drama esencijalni dio naše osobnosti. Okej, nisu baš SVE žene takve, ali se damo kladiti da se sve barem jednom nađu u ovoj situaciji - i požele se utišati tako malo svoje unutarnje demone.

SAMOSABOTAŽA 10 vrsta ponašanja koja će uništiti tvoju vezu

Posjeti Miss7.24sata.hr