Stiže nam nova sezona 'Ženske priče': Minea, Josipa Pavičić, Ivan Dečak i Igor Mešin prvi su gosti

Instagram @minea.official
Vidi originalni članak
  • Popularni talk show 'Ženska priča' stiže nam u svojoj 12. sezoni 
  • Prvo izdanje Ženske priče održat će se u srijedu, 25. rujna
  • Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić ovaj će put ugostiti pjevačicu Mineu, spisateljicu Josipu Pavičić, pjevača Ivana Dečaka i glumca Igora Mešina

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će u prvoj emisiji nove, 12. sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu 'novi početci', ugostiti poznate osobe iz hrvatskog javnog prostora - pjevačicu Renatu Končić Mineu, spisateljicu Josipu Pavičić, pjevača Ivana Dečaka i glumca Igora Mešina. 

Prvo ovosezonsko izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! na adresi Palmotićeva 22, u srijedu 25. rujna u 20 sati. Sav prihod od ulaznica donirat će se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba poput Danijele Martinović, Maje Šuput, Jasne Zlokić, Alke Vuice i brojnih drugih koji su su već sudjelovali u ovom talk-showu su garancija uspjeha Ženske priče i 'mjesta više' koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Svi su pozvani da uživaju u novom, 12. izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2025. godine. No, kako bi osigurali svoje mjesto, potrebna je rezervacija koja se može napraviti putem maila zenskaprica.sax@gmail.com ili putem WhatsAppa na broj 091/552-0611. 

Posjeti Miss7.24sata.hr