Stigao je prvi retrogradni Merkur 2022. Što nam donosi i na koje će znakove će najviše utjecati?

Shutterstock Retrogradni Merkur stiže prvi puta u novoj 2022. godini
Vidi originalni članak
  • Retrogradni Merkur počinje danas, 14. siječnja 2022. i to u znaku Vodenjaka
  • Retrogradni Merkur utječe na svaki horoskopski znak, a tijekom njegove vladavine mogli bismo imati problema s tehnologijom
  • Također u ova tri tjedna dobro je posvetiti više vremena obitelji i prijateljima 

Već smo naveliko ušetali u novu godinu, a nadamo se kako se još uvijek držiš svojih novogodišnjih odluka. Vjerujemo kako si donijela najbolje odluke, no ipak svemir će svima nama nabaciti nekoliko prepreka na tom putu. Prva od njih je retrogradni Merkur 14. siječnja. Iako retrogradni Merkur ima lošu reputaciju, važno je istaknuti da to ne znači da će ti se život automatski raspasti – može nam samo malo pomrsiti planove.

Life&style Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine

Naravno, svaki retrogradni Merkur je malo drugačiji. Ovog puta, događa se u znaku Vodenjaka i možda ćeš imati problema s tehnologijom u svom životu, kažu astrolozi. Evo što možeš očekivati...

Što je retrogradni Merkur?

U astrološkom svijetu nešto što ide "retrogradno" je kada izgleda kao da se kreće unatrag na nebu. Dakle, kada je Merkur retrogradan, izgleda kao da se kreće od istoka prema zapadu, umjesto uobičajenog smjera od zapada prema istoku. Svi planeti u nekom trenutku idu retrogradno, ali Merkurova retrogradna kretanja najviše se osjete.

via GIPHY

Kako će siječanjski retrogradni Merkur utjecati na nas?

Ovaj retrogradni Merkur događa se u znaku Vodenjaka što signalizira nekoliko različitih stvari. Vodenjak vlada tehnologijom tako da definitivno može imati izravan utjecaj na tvoj telefon, TV, prijenosno računalo, Instagram, AirPod... sve elektronske stvarčice kojima nam je ispunjen život i bez kojih ne možemo. Zbog toga, astrolozi preporučuju da budemo tehnički pametni i poduzimamo mjere opreza. To znači da bi bilo dobro da napraviš sigurnosnu kopiju slika na svom telefonu, backup prijenosnog računala (što vjerojatno nisi učinila... nikad?) i prvo dobro pročitaš tu važnu e-poruku i tek je onda pošalješ. Također bi moglo doći do promjena u tehnološkim sustavima na tvom poslu, stoga obrati posebnu pozornost na tehnologiju.

via GIPHY

S ovim horoskopskim znakom bi svatko rado išao na spoj, jesi li možda ti ta sretnica?

Ipak, ne radi se samo o tehnici. Osjećat ćemo snažnu želju da se ponovno povežemo s ljudima u svom životu i da to stvarno napravimo uživo, izvan društvenih mreža. Stoga, isplaniraj posjet svojoj srednjoškolskoj najboljoj prijateljici koju nisi vidjela godinama ili, posjeti baku i djeda. Retrogradni Merkur će utjecati na sve astrološke znakove, ali će ga najviše osjetiti Vodenjak i Jarac.

Kako će retrogradni Merkur utjecati do kraja mjeseca?

Retrogradni Merkur nije vječna stvar, tako da te ne treba obliti hladan znoj svaki put kad pošalješ poruku i općenito traje oko tri tjedna. Uglavnom, samo malo više pripazi na tehnologiju do kraja mjeseca i trebalo bi biti sasvim dobro. Što se tiče susreta sa starim prijateljima i članovima obitelji, to će ponovno probuditi veze i ljubav koji će trajati godinama i potaknuti te da se nastaviš povezivati ​​s ljudimakoji su ti najvažniji. 

Horoskop qqwe

Posjeti Miss7.24sata.hr