Spud Bud krumpiri zbog kojih su se na Dolcu stvarali ogromni redovi, stižu i na more. Evo gdje

Instagram @place.market.cro Foto: Instagram @place.market.cro
Vidi originalni članak

Iako je krumpir na našim jelovnicima prisutan gotovo svakodnevno pa imamo osjećaj da smo ga do sada jeli na sve moguće načine, čini se da ipak nije tako. U to su se uvjerili i brojni Zagrepčani koji su, u posljednjih nekoliko mjeseci, na PLACe marketu na Dolcu, imali priliku kušati Spud Bud punjene krumpire. Spud Bud je relativno novo i inovativno jelo iza kojeg stoji kuhar Hrvoje Drahoutsky, a koje je načinjeno od velikog pečenog krumpira koji je potom punjen nadjevima kao što su pulled pork, pulled chicken, grah i chilly con carne - pravi comfort food kojem ne možemo odoljeti niti u ljetnim danima.

S obzirom na to da ovo zvuči tako slasno i neodoljivo, niti ne čudi da su se, svakog petka na Dolcu, ispred Spud Bud štanda počeli stvarati nepregledni redovi - baš svi su željeli vidjeti (i kušati) o čemu je riječ. No, kako ne bi sve ostalo samo na Zagrebu, Hrvoje je najavio kako Spud Bud stiže i u Novi Vinodolski. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Spud Bud Zagreb (@spudbudzagreb)

Spud Bud u Novi Vinodolski dolazi u petak i subotu - 18. i 19. srpnja, a štand će se smjestiti na gradsku plažu, točnije pokraj beach bara Lopar. Svoju porciju neodoljivog spud krumpira sa željenim nadjevom, posjetitelji će moći ugrabiti od 11 do 19 sati, a nakon toga se, siti i sretni, okupati na obližnjoj plaži. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr