Šprajc na naslovnici miss7 magazina! Znaš li zašto ga trebaš pročitati?

Trk do kioska jer stigao je novi, proljetni broj lifestyle magazina miss7 uz kojeg ti darujemo dizajnersku, trendi miss7 narukvicu. A jesi li znala da je ovaj broj posvećen tebi?
Vidi originalni članak

Novi broj hrvatskog lifestyle magazina ugledao je svjetlo dana i danas ga možeš potražiti na svim kioscima! Kako bi ti ovo proljeće učinili ljepšim, osim odličnog sadržaja poklanjamo ti limited edition dizajnersku miss7 narukvicu, koju je od najfinijeg materijala i samo za miss7 osmislila kreativna radionica LuLu Couture brenda. 

A znaš li zašto ga trebaš pročitati? Zato što je ovaj broj posvećen tebi, tvojoj prijateljici, kolegici, majci, sestri, baki... Tebi i svim ženama! Onda te možda zbunjuje muškarac na naslovnici? Ne brini, brzo ćemo otkloniti sve tvoje dileme. Gospodin Zoran Šprajc ja jedini je muškarac kojeg ćeš sresti na čak 276 stranica i to je tako s razlogom. Itekako dobrim razlogom. Kakvu je posvetu nama ženama napisao omiljeno televizijsko lice i zašto smo odabrali baš Šprajca, pročitaj u novom broju miss7. 

Osim odgovora na to pitanje, proljetni broj ugostio je mnogobrojne dame iz različitih segmenata lifestyle. Tako ćeš pročitati brojne zanimljive priče i intervjue koji ćete inspirirati, motivirati, neke i osvijestiti, dati ti vjetar u leđa da budeš ono što jesi i da se zbog toga osjećaš ispunjeno, zadovoljno i sretno. Od scene, stvarnih i inspirativnih priča, filma, glazbe, kulture i književnosti preko wellbeinga, ženskog poduzetništva, psihologije, zdravlja do gastronomije, trendova, mode, beautyja pa sve do gadgeta, intervjua i putovanja, čeka te na 276 stranica. 


Ovo izdanje, uz naše stalne pisce, ugostilo je i struju novih, mladih autora koji će vas čitatelje, sigurni smo, osvojiti sa svojim temama koje dosežu sve do eksluzivnih priča iz New Yorka, Vijetnama, Manchestera... Tu je i Lana Klingor Mihić koja je od ovog broja preuzela gastro palicu te sa svojom Slanom kuharicom postala miss7 chefica. 
Nismo zaboravili ni na modnu i beauty inspiraciju pa se slobodno negdje zavali i uživaj u cijeloj paleti genijalnih modnih i beauty priča i editorijala. 

Nadamo se da ćeš uživati u novom broju miss7 magazina s kojim smo se opet usudili biti drukčiji te slijedili našu misiju – biti svoji, inspirativni i korisni.

Posjeti Miss7.24sata.hr