Snima se biografski film o Priscilli Presley, poznato je tko će glumiti Elvisa - i baš je zgodan!

Profimedia / @salmahayek Instagram Elvis Presley
Vidi originalni članak
  • Austin Butler je nedavno zablistao kao Elvis Presley, a uskoro nam stiže novi 'kralj rock'n'rolla"
  • Sofija Coppola snima film pod nazivom 'Priscilla', te potpisuje režiju i scenarij 
  • Znamo tko su glavni glumci, a Elvis izgleda predobro i svidjet će se mnogima

Film 'Priscilla' će se temeljiti na najprodavanijim memoarima stvarne Priscille Presley 'Elvis i ja', koji su intimni prikaz njenog života s Elvisom. Objavljen 1985. godine, Priscillin intimni izvještaj o njenom životu s Elvisom postao je bestseler New York Timesa i međunarodna senzacija. 

Stars Evo što nam donosi nastavak superzabavnog krimića 'Nož u leđa' u kojem ponovno briljira Daniel Craig

Osim režije, Coppola je također adaptirala scenarij za film. Naravno, Austin Butler i Olivia DeJonge nedavno su dominirali velikim ekranom kao Elvis i Priscilla Presley u biografskom filmu Baza Luhrmanna 'Elvis'. Ali, Coppolin film bi trebao biti puno, puno drugačiji. Za početak, titularna uloga ovog puta je Priscilla.

Glumica Cailee Spaeny glumit će Priscillu. Glumac iz 'Euphorije' Jacob Elordi dobio je ulogu Elvisa Presleya.

Upućeni su rekli da se Sofia Coppola sastala s brojnim glumcima prije nego što je zapravo odlučila tko bi trebao glumiti Elvisa. Jacob je na kraju dobio ulogu. (Cailee, koja će glumiti Priscillu, navodno je bila Sofijin prvi izbor od prvog dana.). Ostali glumci koji su razmatrani i koji su završili na audiciji nisu otkriveni. Navodno je i Justin Bieber razmatran za tu ulogu, ali u međuvremenu su neki mediji opovrgli tu tvrdnju.

Glumci koji su bili na audiciji za biografski film o Elvisu Baza Luhrmanna bili su Harry Styles, Ansel Elgort, Miles Teller i Aaron Taylor-Johnson.

Kao odgovor na svoje vijesti o izboru glumaca, Jacob je podijelio fotografiju Elvisa, uz natpis: 'E'.

Još nema točnog datuma izlaska filma, ali snimanje bi trebalo početi u Torontu do kraja godine. Pretpostavljamo da će vrlo brzo procuriti fotke sa snimanja pa stoga jedva čekamo da vidimo kako će Jacob izgledati kao Elvis.

Life&style Obajvljen je trailer za film o Whitney Houston - hoće li slaviti njezin život ili prikazati mračnu stranu?

Posjeti Miss7.24sata.hr