Snahe otkrivaju: „Ovo je najgore što mi je napravila moja svekrva“

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Da, da, ponekad nije lako sa svekrvom – hm, a možda si to već iskusila na svojoj koži?
  • Ako jesi, možda će te utješiti činjenica da nisi jedina (premda to i nije baš neka velika pomoć)
  • Žene su na Redditu pisale o svojim najgorim iskustvima sa svekrvama

Svekrvama nije lako. Bije ih loš glas – što je zapravo predrasuda. Nije lako ni snahama – osobito onima kod kojih se pokaže da je predrasuda istinita. A tada sirota ne može puno toga promijeniti. Doduše, odabrale su pomno partnera, a njegove roditelje dobile su gratis – i često bi ih najradije 'vratile'. 

Na Redditu su žene sakupile najgore priče o svojim svekrvama. Premda u stvarnosti takve situacije nisu nimalo smiješne, neke su toliko apsurdne da će ti izmamiti osmijeh na lice. 

„Svekrva je uzela mom suprugu ključ od naše kuće te si napravila kopiju bez da je nama rekla.“ 

Ima li nešto ljepše od svekrve koja ulazi iz izlazi iz tvoje kuće kad god joj to padne na pamet? Da ne govorimo o privatnosti! Naravno, novovjenčani par je ubrzo promijenio bravu. 

„Nisam još spremna za unuke…“

…rekla je svekrva neposredno prije vjenčanja zaručnici svog sina. Usprkos tome su se vjenčali – i vjerojatno dobili dijete kad su oni bili spremni. 

Obitelj Za skladniju obitelj: 17 stvari koje bi tvoja svekrva željela da znaš o njoj

„Sve je bilo presloženo. Ugledala sam stol iz njene kuće – kojeg nismo željeli.“ 

Došli su sa medenog mjeseca, a svekrva je pokazala svoje pravo JA, napisala je korisnica Reddita koja se nakon dužeg putovanja zaželjela kuće. I onda šok: više nije mogla prepoznati svoj dom. Par je ostavio ključeve kuće svekrvi. Osim što je hranila ribice u akvariju i zalijevala cvijeće, svekrva je odlučila malo „pospremiti“ kuću - i sve je razmjestila i prekopala po svemu. Osobito slatki komentar: „Čak su i seksi donje rublje i seksualne igračke bilo fino očišćene i posložene u ladici“. 

 

„Došli smo pokupiti svoje dijete, a pored njega je stajao golemi kavez s kunićem unutra.“ 

Stalno slušamo priče o tome kako dijete provede vikend kod bake i djeda, a oni ga totalno razmaze. Ova baka željela mu je očito biti jako draga. Nije kupila unučici slatkiše, nego zeca i kavez. „Ja sam alergična. Moja svekrva to zna“, završila je „lijepu“ priču korisnica Reddita. 

„Željela je potajno sabotirati vjenčanje“ 

Ah da, planiranje vjenčanja može rasturiti neke veze – i među članovima obitelji. Jednoj svekrvi nije se sviđao utjecaj snahe koja je umjesto tradicionalnog vjenčanja željela opuštenu proslavu. Zbog toga je svekrva sazvala sastanak ostatka obitelji te im rekla kako je promijenjen dresscode. Tako su gosti došli ležerno odjeveni – u trapericama i običnim kratkim majicama - dok su mladenci bili elegantno odjeveni. Svekrva je izmislila dresscode kako bi im sabotirala vjenčanje. 

ŽIVOT Je li u redu ovo što je svekrva napravila svojoj snahi?
 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr