Smijemo barem maštati - ovo su neki od najljepših bazena na svijetu

Instagram
Mi se možemo zamisliti kako s koktelčićem u ruci uživamo na ovim atraktivnim lokacijama, a ti?!
Vidi originalni članak

Tek smo zakoračili u lipanj, a ljeto je u punom jeku. Jesi li već osjetila nalete vrućeg zraka koji te „pljusne“ u lice kad izađeš iz ugodno rashlađene prostorije? Ili si požalila svoj dnevni izbor „all black“ outfita i primijetila da trošiš sve više šampona za suho pranje? Kod nas je za sve odgovor da – tisuću puta da! Stoga ne čudi to što naše misli stalno lutaju iz ureda prema vikendu i izležavanju na suncu kraj mora ili fancy bazena. 

Baš zato odlučile smo pronaći neke od najljepših bazena diljem svijeta koji jednostavno mame na kupanje. Bilo da je u pitanju estetski izgled, veličina ili njihova lokacija – ovi bazeni su sve, samo ne jednostavni i obični. Zaroni s nama u pogled na njih i pridruži nam se u maštanju!

Hotel du Cap-Eden-Roc, Antibes, Francuska

Antibes je jedno od najpoznatijih ljetovališta na Azurnoj obali pa ne čudi da smo baš tamo pronašle ovaj čarobni bazen. Osim što se nalazi u neposrednoj blizini mora, njegova posebnost je u tome što ga s jedne strane okružuju prirodne stijene. Također, potvrđen je i kao jedan od omiljenih "beskrajnih" bazena. 

Hotel Oberoi Udaivilas, Udaipur, Indija

Hotel Oberoi Udaivilas sagrađen je na rubu bajkovitog jezera u Zapadnoj Indiji i izgledom podsjeća na najljepše palače. Gosti u njega stižu privatnim brodom, a uz brojne luksuzne sadržaje, na raspolaganju im je i ovaj predivni bazen o kojemu sanjarimo.

Amangiri Resort, Utah, SAD

Amangiri Resort je predivna opuštajuća oaza smještena u kanjonu Point u južnom Utahu. Hotel resorta dizajniran je tako da ne narušava prirodni izgled ove lokacije, a smješten je uz bazen koji pruža predivan pogled na stijene i pustinju. Mi smo već tamo u mislima!

The Regent Hotel, Tivat, Crna Gora

Raskošni hotel Regent Porto Montenegro nalazi se u okviru luksuzne marine za jahte u Tivtu u Crnoj Gori, a izgrađen je u renesansnom venecijanskom stilu. Cijelu luksuznu priču zaokružuje savršeno dizajnirani bazen koji nudi savršeni opuštajući osjećaj. Spektakularan je, zar ne?

 Alila Ubud Boutique Hotel, Bali, Indonezija

Hotel Alila Ubud nalazi se u srcu balinežanskog planinskog sela Payangan, a okružen je bujnom tropskom vegetacijom i spektakularnim pogledom. Ono što zaista vrijedi doživjeti je kupanje u ovom bazenu koji izgleda kao prava tropska laguna. I dalje maštaš s nama? Čekaj sljedeći!

The Sarojin Hotel, Takua Pa, Tajland

The Sarojin Hotel na Tajlandu pravo je mjesto za ispunjavanje hedonističkih užitaka. Nema ništa ugodnije od opuštanja u plavom osvježavajućem bazenu, dok ispijaš fini koktelčić ispod hlada baldahina.

Westin Maui resorts & spa, Maui, Havaji, SAD

Još jedna prava ljetna oaza krije se na Mauiju, a ispunjena je s nekoliko bazenčića koji se isprepliću između palmi i mame naše uzdahe. Činjenica da je ovaj spektakularni kompleks na Havajima dodatno pojačava našu želju da budemo tamo - odmah sada!

Hotel Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar, Hrvatska

Imamo dobru vijest! Da bi uživala u bajkovitim bazenskim prizorima ne moraš otputovati kilometrima daleko. I na našoj obali krije nekoliko čarobnih oaza koji mogu stati bok uz bok s gore navedenim primjerima. Jedna od njih je luksuzni Cascades bazen hotela Amfora na otoku Hvaru na kojemu možeš uživati u suncu, koktelima i u ljepoti prirode koja ga okružuje. 

Posjeti Miss7.24sata.hr