Slavna srodstva: Brad Pitt i Barack Obama, Elizabeta II. i Beyonce... koje su još zvijezde rođaci?

Getty/Shuterstock Barack Obama i Brad Pitt
Vidi originalni članak
  • Nije bilo teško pogoditi da su glumice Melissa i Jenny McCarthy rodbinski povezane, no malo tko bi na prvu povezao Glenn Close i Brooke Shields
  • Također, zanimljive su i rodbinski odnosi na britanskom dvoru pa su tako kraljicu Elizabetu II. uspjeli povezati s Beyonce, a njezinu snahu Camillu s Madonnom
  • Naša lista otkriva još iznenađujućih poveznica među slavnima, uključujući i glumački par koji je naknadno saznao da ih povezuje i krvno srodstvo

Poznavaocima rubrike 'show' dobro je poznato kako su glumci Chris i Liam Hemsworth braća, da je Melanie Griffith majka Dakote Johnson, dok je Julia Roberts teta mlade glumice Emme Roberts. No, znaš li što povezuje redateljicu Sofiju Coppolu i  glumca Nicolasa Cagea? Njihovi očevi su braća što ih čini sestričnom i bratićem. Štoviše, Nicolasovo pravo prezime je Coppola, no odlučio se izmijeniti ga jer je vjerovao kako bi mu moglo naštetiti u glumačkoj karijeri.

Stars Ove zvijezde postale su uspješnije od svojih poznatih i slavnih roditelja, možeš li pogoditi o kome se radi?

Zajedničko prezime McCharty sugerira rodbinsku povezanost dviju glumica, Melisse i Jenny, no malo tko bi povezao Glenn Close i Brooke Shields! Glumice su rođakinje u drugom koljenu.

Pravo iznenađenje izazvala je i rodbinska povezanost Barracka Obame i Brada Pitta. Detaljna istraživanja obiteljskog stabla bivšeg američkog predsjednika pokazala su da je u devetom koljenu povezan s holivudskim ljepotanom. "Izgleda da je on dobio onu ljepšu stranu genetskog bazena", kazao je Obama kada je bio zamoljen da komentira ovu zanimljivost.

Za ova tri horoskopska znaka tvrde da im je obitelj najvažnija. Ona je za njih uvijek na prvom mjestu

Genealoška istraživanja pokazala su kako krvno srodstvo veže i britansku kraljicu Elizabetu II. i Beyonce Knowles, jednu od najuspješnijih pjevačica svih vremena. Prema pisanju BBC-a, ove dvije dame su rođakinja u 25. koljenu, a njihov zajednički predak je Henry II. prvi je nosio titulu kralja Engleske.

Nadalje, istraživanje ove britanske televizijske kuće je pokazalo kako su daljine rođakinje i vojvotkinja Camilla i pjevačica Madonna, dok Kate Middleton povezuju s popularnom voditeljicom Ellen DeGeneres. Vojvotkinja od Cambridgea je ujedno povezana i s glumicama Elle i Dakotom Fanning. Stranica Ancestry.com je još 2014. godina otkrila kako su povezane u 21. koljenu, a   povezuje ih engleski kralj Edward I., čije su potomkinje.

Tuga u obitelji Kate Middleton o kojoj se dosad nije progovaralo

Pjevača Justina Biebera mnogi smatraju najslavnijim Kanađaninom na svijetu, a zanimljivo je da ga krvno sredstvo veže uz još dva poznata zemljaka. Tako je u 11. koljenu povezan s glumcem Ryanom Goslingom, dok je pjevačica Avril Lavigne njegova rođakinja u 12. koljenu.

Stars Kakvo iznenađenje! Za ove svjetski poznate i slavne nikad ne bi pomislili da su krvnom srodstvu!

Glumci Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u sretnom su brak tri desetljeća, a da su rođaci saznali su sasvim slučajno prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji koja se bavila analizama podrijetla. Ustanovljeno je kako su supružnici rodbinski povezani u devetom koljenu. Obzirom da se ipak radi o daljnjim rodbinskim vezama, ova podudarnost je postala tek simpatična crtica iz života obitelji Bacon.

 
 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr