Slavna mama otkrila kako ustvari izgleda tijelo nakon poroda

Instagram/Nives Celzijus
Pobornica zdravog života odlučila je obožavateljima otkriti najintimnije trenutke svog života nakon treće trudnoće...
Vidi originalni članak

Obitelj glumca Aleca Baldwina postala je bogatija za novog člana. Njegova supruga, Hilaria rodila je sina Leonarda Ángela Charlesa, a tom je prilikom odlučila i razbiti mitove o "savršenom" tijelu koje pojedine žene imaju odmah po izlasku iz rađaonice.

Umjesto da drugima nabija komplekse skrivajući svoj izgled najrazličitijim steznicima istovremeno pričajući o zdravom životu, Hilaria je na Instagramu objavila fotografiju koja je nastala svega jedan dan nakon poroda.

"Ovu sam fotografiju snimila u utorak, otprilike 24 sata nakon što sam rodila Leonarda. Isto to napravila sam i kad sam rodila sina Rafaela. Da, ovakvo fotografiranje me čini nervoznom, ali u ova vremena kad se toliko iskrivljava slika o ljudskom tijelu i pojmu ljepote, želim učiniti sve što je u mojoj moći da pokažem ljudima što je normalno tijelo. Želim promovirati važnost izgradnje samopouzdanja. Mnogi od vas znaju da volim pokazivati kako se nešto odražava na naše tijelo i vjerujem kako nas balansirana prehrana i vježbanje čine sretnima, zdravima i jakima. Stoga, odsad nadalje, želim svoje dnevne postove posvetiti povratku u formu i pozivam vas da kroz to prolazite sa mnom’, napisala je u opisu fotografije.

Posjeti Miss7.24sata.hr