Sladoledne pite iz Burger Kinga nova su nam opsesija

Instagram
U moru poslastica koje nam posljednjih tjedana otežavaju pripreme za fit ljeto, otkrili smo pite iz Burger Kinga koje želimo vidjeti i u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Kako se bliže topliji dani, imamo osjećaj da iz dana u dan otkrivamo sve više i više slastica koje bi nam mogle uljepšati (pro)ljetnu sezonu. Nakon silnih sladoleda, keksa i čokoladica - otkrili smo sladoledne pite iz Burger Kinga s okusom Twixa, Snickersa i Hershey'sa koje s punim pravom očekujemo da stignu i kod nas! 

Pite iz Burger Kinga imaju cijelu bazu fanova na društvenim mrežama, a jedan pogled na njih dovoljan je da shvatimo i zašto. Ove su pite kombinacija hrskave kore, odnosno podloge od keksa i guste kreme okusa neke od poznatih čokoladica, a na vrhu su posute komadićima čokolade i keksa. Kako su pite hladne, tako krema u principu poprima teksturu sladoleda zbog čega nam je posebno primamljiva.

SUMMER BODY Stigao je Kinder sladoled! I već je zvijezda Instagrama

Iako su ove pite u Burger Kingu dio stalne ponude, u naš za sada još uvijek nisu stigle. S obzirom na to da su toliko popularne na Instagramu, slutimo da bi uskoro ipak mogle pronaći put do Hrvatske... Što kažeš, bi li probala ovu sladolednu pitu?

Posjeti Miss7.24sata.hr