Škorpioni imaju prodorne oči, jarčevi sportski stas, a vage divnu kožu... Odgovara li tvoj izgled karakteristikama horoskopskog znaka

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Kakve veze ima naš horoskopski znak s našim izgledom?
  • Kao i na mnoge stvari, zvijezde utječu naš izgled
  • Otkrit ćemo ti kako izgleda tipična osoba rođena u tvom horoskopskom znaku

Horoskopski znak je dio našeg identiteta. S individualnim karakternim crtama i načinom ponašanja vlastitog horoskopskog znaka se mnogi mogu identificirati. Otkrit ćemo ti tipična fizionomska obilježja koja se pripisuju svakom horoskopskom znaku…

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna obično su mršave te nisu mišićave. Glava im je izdužena, obrve izražene. Osim toga, konture lica su izražene i nalikuju dijamantu.

Poznati primjer: Reese Whiterspoon/Kate Hudson

Bik

Bikovi imaju široko čelo, male oči i markantnu donju čeljust. Općenito djeluju opušteno i samouvjereno – bika se ne može tek tako izbaciti iz njegovog mira.

Poznati primjer: Gigi Hadid

Blizanci

Blizanci su uglavnom mršavi i visoki: ruke, noge i vrat su im dugački. Lice je ovalno do dugoljasto, brada izražena. Blizanci zadržavaju mladalački izgled do visoke starosti.

Poznati primjer: Heidi Klum

Rak

Lice osoba rođenih u znaku raka je tipično okruglasto. Obrazi i usne su puni, čelo lagano zaobljeno i nisko. Općenito djeluje nekako djetinjasto. Rakovi su često blijedi, a izraz lica im je nekako naivan i zamišljen.

Poznati primjer: Selena Gomez

Lav

Lavovi u pravilu imaju snažnu tjelesnu građu i kvadratno lice s malim nosom i usnama. Druga optička obilježja su gusta kosa i dominantno zračenje.

Poznati primjer: Jennifer Lopez

Djevica

Djevice imaju krhka tijela, a žene rođene u tom znaku često su niskog rasta. Imaju dubok pogled (koji često djeluje strogo), visoko čelo te lagano izbočena usta.

Poznati primjer: Claudia Shiffer

Vaga

Tipična tjelesna obilježja osoba koje su rođene u znaku vage su ovalno lice, glatka i svijetla koža te mala usta. Tijelo djeluje atletski, a izraz lica nježan i ljubazan.

Poznati primjer: Gwyneth Paltrow

Škorpion

Osobe rođene u znaku škorpiona imaju istaknut nos koji je često šiljast te bistre, prodorne oči. Brada im je malo spljoštena. Pogled im djeluje magnetski, a izraz lica često ozbiljno i strogo.

Poznati primjer: Katy Perry

Strijelac

Osobe rođene u znaku strijelca imaju zaokruženi profil s markantnim nosom i bradom. Tijelo im je malo i masivno. Izraz lica je znatiželjan, zainteresiran i pažljiv.

Poznati primjer: Britney Spears

Jarac

Lice jarca je okruglo i puno, čelo visoko, a obrve izražene. Ima gustu i sjajnu kosu. Tijelo je ili koščato i mršavo ili vrlo sportski građeno.

Poznati primjer: Kate Midletton

Vodenjak

Tipični vodenjak izgleda ovako: lice je obilježeno upalim očima i živahnim pogledom, a obrazi su puni. Međutim, uši su male, a usne tanke. Tijelo vodenjaka je mršavo i slabašno.

Poznati primjer: Ellen DeGeneres/Shakira

Ribe

Ribe imaju okrugle oči te sanjarski pogled. Čelo je lagano zaobljeno, usta nisu velika, a brada je okruglasta. Tijelo je često ugodno zaobljeno.

Poznati primjer: Camila Cabello/Rihanna

Posjeti Miss7.24sata.hr