Sjećaš li se zavodnika Jose Andresa? Život glumca nalikuje pomalo na sapunicu, a evo kako danas izgleda

imdb
Vidi originalni članak
  • Slamao je srca kao galantni Jose Andres u telenoveli Marisol, a publika ga je rado gledala i u sapunici Rubi
  • Eduardo Santamarina jedan od je od najuspješnijih meksičkih glumaca,  a prošlo je 28 godina otkako je prvi put debitirao u telenovelama
  • Njegov privatni život imao je ponešto elemenata sapunice, a izgleda kako je danas glumac ipak sretno situiran i, iako stariji, još uvijek izgleda privlačno

Eduardo Santamarina domaću publiku osvojio je davne 1996. u glavnoj muškoj ulozi u sapunici Marisol. Mnoge se nisu mogle oteti šarmu Jose Andresa koji je sasvim promijenio sudbinu Marisol, djevojke s ožiljkom koja je prodavala cvijeće. Jednog od najpoznatijih glumaca iz svijeta telenovela mogli smo gledati i u seriji Rubi. Svoju prvu ulogu u telenovelama ostvario je 1992. godine, a može se pohvaliti i kazališnom te filmskom karijerom. 

Prisjećanje Sjećaš se Rubi? Glumici Barbari Mori život je zadao veliki udarac, no sad se vraća na male ekrane

Iako slovi kao jedan od najuspješnijih glumaca Latinske Amerike, Eduardo je u privatnom životu imao uspona i padova. Prije 10  godina uplovio je brak s glumicom Itatí Cantoral u kojem je dobio  blizance José Eduarda and Roberta Miguela.

Mediji pišu kako se radilo o raskošnom vjenčanju dostojnom telenovela, međutim bez sretnog završetka kako je par predao papire za razvod 2003. godine. Oboje glumaca bili su pod velikim povećalom medija, a tako je i na vidjela izašla i glumčeva afera s glumicom  Susanom González s kojom se nastavio viđati sve do 2007 godine. 

Life&style Bila je najpoznatija zlica telenovela: Laura Zapata danas ima 65 godina, a proživjela je scenarije iz sapunica

Eduardo i Susana upoznali su se na snimanju telenovele ‘’Velo de Novia’’, a za njihov intiman odnos saznali su svi prije njegove tadašnje supruge. Itati je počela sumnjati da nešto nije u redu kad je Eduardo zamolio da ga ne prati na snimanja kako je to običavala. 

Ljubavnu aferu dvoje kolega na setu Itati je potvrdila garderobijerka koja navela kako Eduardo i Susana provode mnogo vremena sami iza zatvorenih vrata.

SVIJET SAPUNICA Ponovno se snima omiljena sapunica Rubi, a evo tko sad glumi omiljenu zlicu!

Nakon razlaza sa Susanom, Eduardo se oženio s glumicom Mayrín Villanuevom s kojom ima 11 godišnju kćerku. Slavna meksička glumica ima dvoje djece iz prethodnog braka s glumcem Jorgeom Pozom. 

Svoj posljednji glumački angažman Eduardo je ostvario prošle godine u drugoj sezoni američke serije La Reina del Sur koja se snimala u Toskani. 

Posjeti Miss7.24sata.hr