Sjećaš li se ovih keksića? Ljudi na društvenim mrežama traže da ih ponovno vrate na police

FB
Vidi originalni članak
  • Korisnici društvenih mreža nizom duhovitih objava odlučili su uputiti poziv Krašu sa željom da na tržište vrati mnogima omiljene kekse
  • Rijeć je o Krašuljcima, Krašoticama i Krašopisima, čajnim keksićima koji su bili upotpunjeni čokoladom ili lješnjakom
  • Kažu da u svakoj šali ima pola istine, a mi priznajmo da bismo i same vrlo rado bile spremne potpisati peticiju za njihov povratak

Posljednjih tjedana društvenim mrežama kruži jedan zanimljiv apel upućen Krašu,a u kojem se zahtjeva da na tržište ponovno vrate mnogima omiljene kekse - Krašuljke, Krašotice i Krašopise. Temu je na TikToku aktualizirao korisnik Brzi Vuks koji je iskazao želju kako bi ponovno volio uživati u omiljenim kolčićima svoga djetinjstva.

Njegov video pregledalo je nešto manje od 40.000 ljudi, a vrlo brzo naišao je na istomišljenike na ovoj platformi. "Otključano sjećanje koje sam zaboravila da imam", "Često razmišljam o ovim keksima", "Pokreni peticiju, potpisujem odmah", samo su neki od oduševljenih komentara koji su se mogli naći ispod njegovog videa.

Life&style Mekani Nutella keksići - tako slatki i fini, da im je teško odoliti

Objava "Sjećate li se ovog svetog trojstva? popraćena fotografijom kombija koji je reklamirao upravo ove kekse izazvala je i niz pozitivnih komentara i na hrvatskoj inačici Reddita. "Krasopisi? Okej. Krašotice? Isto fin keks. Ali Krašuljci su bili savršenstvo, znači najfiniji chocolate chip keksi koje sam jeo... ne mogu shvatiti tko ih je ukinuo!", "Zašto su to ukinuli, pa to je bilo fenomenalno. Top 3 najboljih Kraševih proizvoda","I dan danas gledam gdje ću ih naći", bili su samo neki od preostalih komentara. 

Life&style Isprobala sam novi Ledo Plazma sladoled s preljevom od karamele, ovo je moj dojam

Ovu seriju proizvoda krasila je i prepoznatljiva reklama u kojoj su glavne uloge povjerene glumicama Ines Bojić i Dori Polić. "Na dijeti sam...od sutra", riječi su u kojima su se mnogi prepoznali kada su im bile ponuđene ove slastice.

Za sve ljubitelje Krašuljaka, keksića s komadićima čokolade, dobra je vijest da se na službenoj Kraševoj stranici nalazi recept uz pomoću kojeg ih sama možeš pripremiti kod kuće. No, možda je ipak vrijeme da uistinu i pokrenemo onu, toliko puta iz šale, spominjanu peticiju!

Posjeti Miss7.24sata.hr