Sharon Stone je otvorila vrata svoje vile na Beverly Hillsu, pogledaj što je oličenje pravog luksuza

Pr/SOS Dječje selo Sharon Stone u svom domu
Vidi originalni članak
  • Sharon Stone s obožavateljima je podijelila fotografije i videe svog života u vili na Beverly Hillsu
  • Glumica je vlasnica raskošnog imanja od 1993. godine, a prije nekoliko godina potpuno ga je renovirala
  • Vilom, koju dijeli sa svoja tri sina, prevladavaju neutralne crne, bijele i sive nijanse s nekoliko ružičastih detalja

Sharon Stone imala je dovoljno vremena da usavrši interijer svog zapanjujućeg doma na Beverly Hillsu nakon što je kupila imanje davne 1993. godine. 

Sharon je rekla da je imanje kupila  jer joj je zbog iznenadne slave nakon njezine uloge u filmu Basic Instinct bilo potrebno neko mjesto sigurnije od njezina prethodnog doma. Zbog neželjenih posjeta obožavatelja strahovala je za sigurnost svoja tri sina Roana, Lairda i Quinna.

"Odjednom je bilo ludih uhoda koji su pokušavali ući u moju "staru" kuću. Policija je bila tamo cijelo vrijeme, dok im napokon nije bilo dosta", rekla je Sharon. "Rekli su mi da spakiram kofere jer me vode u hotel. Morala sam pronaći novi dom koji je imao odgovarajuću zaštitu." Čini se kako se glumica sada osjeća sigurno i preporođeno.

Sharon Stone je obožavateljima dala da zavire u prelijepu vilu na Beverly Hillsu koju posljednjih 25 godina zove svojim domom. Glumica je prije nekoliko godina otvorila vrata svoje novoobnovljene rezidencije u intervjuu za Architectural Digest, a rekla je da je bila na "čudnom putovanju" dok je preuređivala dom.

"Ova kuća ima svoj glas i kad smo jednom počeli shvaćati taj jezik, postupak dizajniranja postao je mnogo lakši", rekla je glumica. "Renoviranje kuće vodi vas na čudno putovanje. Usput se događaju neočekivane stvari i vi se prilagodite."

Stars Prodaje se vila Pamele Anderson: zaviri u prekrasan dom najpoznatije Playboyeve zečice

Iako je tijekom postupka dizajniranja moglo biti poteškoća, gotov rezultat u najmanju je ruku impresivan. Sharonina dnevna soba oblikovana je do savršenstva s jarko bijelim zidovima i dramatičnim ljubičastim stropom, sa zlatnim naglascima koji dodaju raskošan dodir. Soba je ispunjena prirodnim svjetlom zahvaljujući velikim prozorima i terasnim vratima, svježim cvijećem i zidnim umjetničkim djelima za dodavanje novih boja.

Sharon je sobu opremila s dvije crne sofe, kontrastnim bijelim stolićem i čupavim bijelim tepihom. Veliki klavir i zasebni cvjetni kauč smješteni su s obje strane tradicionalnog otvorenog kamina.

Rado bismo svratile na kavu! Pamela Ramljak i Sonja Kovač pokazale svoje terase u novom ruhu

Sharon živi na Beverly Hillsu sa svoja tri sina

Sharonina spavaća soba u kojoj se nalazi prostran krevet i kauč ukrašen prigušenom monokromatskom shemom boja s ružičastim i metalnim naglascima, također nas je oduševila.

Zvijezda brojnih filmova podijelila je i nekoliko brzih uvida u vilu tijekom COVID-19 pandemije. Pogledaj gdje glumica uživa.

Kuhinja ima sivi popločani pod, malu klupu za doručak i uređaje od nehrđajućeg čelika - uključujući ogromnu pećnicu, savršenu za kuhanje sveačnih večera. Glumica ponekad dijeli svoje kulinarske recepte koje priprema u prostranoj kuhinji.

Prostor otvorenog plana vodi u blagovaonicu, s bijelim stolom i ružičastim baršunastim naslonjačima. Iz blagavaonice velika vrata otvaraju se u vrt.

Stars Cvjetni uzorci na zidovima, namještaju, zavjesama - možeš li vjerovati da je ovo kuća Johna Travolte?

Sigurni smo da unutar Sharonine kuće ima nekoliko životnih područja, ali podijelila je slatku fotografiju svojih pasa kako se odmaraju na zapanjujućim stolicama s uzorkom. Tapecirani su u kremasti cvjetni uzorak i smješteni s obje strane staklenog stolića.

Izvana, Sharon ima zapanjujući bazen okružen zidovima i visokim drvećem kako bi pružio privatnost. Velika kamena kugla nalazi se na terasi pored bazena, kao i krem ​​stol i stolice.

U svom vrtu na jednom kraju Sharon ima pleteni vanjski namještaj prekriven sivim jastucima, a na terasi se također nalaze ležaljke za opuštanje.

 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr