Sestra njenog dečka nije ju pozvala na vjenčanje, ali joj je njegova bivša bila kuma: "Otišla sam nepozvana..."

Instagram/@ebnehm
Vidi originalni članak
  • Iako je mislila da će sigurno biti pozvana na vjenčanje, pozivnica ipak nije stigla
  • U viralnom videu na TikToku djevojka je pokazala kako je pod krinkom ipak došla na vjenčanje
  • Razne reakcije u komentarima naravno nisu izostale

Koliko dugo s nekim trebaš biti u vezi prije nego što počneš dolaziti na obiteljska okupljanja? Šest mjeseci? Ili godinu dana? Zapravo i nema nekog pravila.

Ova djevojka mislila je da su dvije godine dosta vremena da bude pozvana na vjenčanje dečkove sestre te da joj je pozivnica zagarantirana, no mlada je imala druge planove. 

@ebnehm

But his ex is maid of honour 🥰

♬ original sound - BadParentingMoments

Nedavno, jedan njen video na TikToku postao je viralan nakon što je priznala da je namjerno isključena iz tog vjenčanja.

Kao sol na ranu došla je i vijest kako je mlada odabrala bivšu djevojku njenog dečka da joj bude kuma. Umjesto da samo sjedi doma i tuguje, ona je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i pojaviti se na vjenčanju nepozvana.

Life&style "Moja prijateljica me nije pozvala na vjenčanje jer izgledam predobro u haljini"

U videu se prvo može vidjeti kako šaljivo pozira sa znakom na kojem piše “zabranjen prolaz” ispred ulaza na mjesto vjenčanja.
Ipak nakon što se parkirala kod hotela i restorana, zamaskirala se i stavila smeđu periku, sunčane naočale i masku za lice, prije nego što se uputila unutra kako bi vidjela dijelić vjenčanja.

Od objave video je sakupio više od 500 tisuća pregleda na TikToku, a većina onih koji su ga pogledali je na njenoj strani, iako ima i onih koji su kritizirali njen postupak.

U komentarima su pisali: “Oh wow. Bježi. Poremećena obitelj! To što se on složio s njima i nije se izborio za tebe. Bježiii.”
“Ovo je ludo”, napisala je jedna komentatorica, “Ja bih prekinula s njim.”

Drugi su smatrali da je otišla predaleko kad se pojavila. “Ako joj se ne sviđaš, ne vidim razloga zašto bi te pozvala na svoje vjenčanje.”

Nakon što je objavila ovaj video, TikTokerica nije više objavljivala ništa vezano uz ovu temu na svom profilu.

Life&style Ovu mladenku su svi napali zbog nevjerojatnih zahtjeva za svoje vječanje: "Ona je razmaženo derište"

Posjeti Miss7.24sata.hr