Salma Hayek priznala: "Jedna moja stara scena striptiza promijenila mi je karijeru..."

Warner Bros
Vidi originalni članak
  • 'Čarobni Mike: Posljednji ples' ponovno će očarati gledatelje zavodljivim scenama, a film je upravo stigao u domaća kina
  • Channing Tatum i Salma Hayek briljirali su u svojim ulogama, a posebno u zavodljivim scenama po kojima su poznata i prva dva dijela 'Čarobnog Mikea'
  • Salma Hayek je sada otkrila kako joj je scena striptiza iz kultnog filma od prije 27 godina promijenila glumačku karijeru...

U kina je upravo stigao posljednji dio filmske triolgije 'Čarobni Mike', točno u pravi trenutak uoči Valentinova. Nestrpljivi fanovi serijala konačno su stigli na svoje, a u glavnim ulogama su ponovno zgodni Channing Tatum i atraktivna Salma Hayek.

'Čarobni Mike: Posljednji ples' ponovno će očarati gledatelje zavodljivim scenama, a moramo priznati, Channing Tatum ponovno izgleda izvrsno. Iako ni ostala ekipa seksi plesača nije daleko od njega.

Ne treba zaboraviti niti sjajnu izvedbu Salme Hayek Pinault, koja je u intervjuu za People ispričala kako je senzaulni ples utjecao na njezinu glumačku karijeru. Ali ne ovaj iz 'Čarobnog Mikea', već jedan od davno prije kojeg se mnogi niti ne sjećaju...

- Channing i ja dijelimo isto iskustvo, oboje smo snimali scene plesa za koje nismo smatrali da će biti nešto posebno. Ja u 'Od sumraka do zore', a on u 'Čarobnom Mikeu'. Ali na kraju se ispostavilo da su te scene doista promijenile naše glumačke karijere, istaknula je Salma Hayek.

Life&style Seksepilniji nego ikad, 'Čarobni Mike' vraća se s trećim nastavkom. Channing Tatum već pokazuje trbušnjake

U kultnom vampirskom filmu 'Od sumraka do zore' iz 1996. godine, koji potpisuju Robert Rodriguez i Quentin Tarantino, Salma je glumila Santanico Pandemonium, plesačicu opisanu u filmu kao "najzlokobniju ženu koja je ikad plesala na licu ove zemlje".

Predstavljena je kroz striptiz ples, u sceni u kojoj George Clooney, Harvey Keitel i Juliette Lewis gledaju iz publike, a potom njezina noga doslovno završava u Tarantinovim ustima. U sjećanju ostaje i scena u kojoj Salma Hayek pleše s velikom zmijom oko vrata.

Salma Hayek, koja je zaradila nominaciju za Oscara 2002. za najbolju glumicu za ulogu u filmu Frida, kaže da se povezala sa svojim likom iz filma 'Čarobni Mike: Posljednji ples' i njezinom borbom koju vidi kao nešto što je postalo često u današnjem životu.

"Mislim da se mnoge žene poistovjećuju i povezuju s osjećajem poniženja i da ih se često ne doživljava ozbiljno, čak i unutar vlastitih obitelji, ili u ovoj ulozi od strane supruga i njezinih prijatelja. I kada ljudi jednostavno odustaju od nas, iako imamo veliki potencijal, ali se stvari nikako ne mogu poklopiti. U tim situacijama je bitno pronaći unutarnju snagu i napraviti ono što želimo", opisala je Hayek.

Life&style Salma Hayek otkrila je kako joj je bilo snimati senzualne scene erotskog plesa s Channingom Tatumom

Posjeti Miss7.24sata.hr