Šalice domaćeg brenda Gea Magia imaju novo ruho: Nakon lišća, ogrnule su se cvjetićima

Gea Magia
Vidi originalni članak
  • Naša je kuhinja srce našeg doma i glavno obiteljsko okupljalište u kojemu je svaki detalj važan i pažljivo odabran, a ručno izrađene keramičke šalice nerijetko su nam omiljeni dodaci
  • Domaći brend Gea Magia već je bio privukao našu pažnju šalicama s motivima lišća, a sada su zablistale u još veselijem, šarmantnijem i nježnijem cvjetnom ruhu
  • Iako su se uspjele rasprodati u rekordnom roku, Danijela je već krenula izrađivati nove zalihe, a znamo i gdje ih se može pronaći

Naša kuhinja nije samo mjesto gdje pripremamo obroke, već istinsko srce našeg doma i mjesto gdje se obitelj okuplja, gdje se dijele priče i prepričavaju dogodovštine uz miris svježe skuhane kave ili čaja. Baš zato u njoj svaki detalj ima svoju važnost, a otkako je izrada ručno rađene keramike procvjetala na našim prostorima, pažljivo izrađene i ukrašene šalice postale su naši omiljeni dodaci u najdražim nam svakodnevnim ritualima. 

Brend Gea Magia iza kojeg stoji Danijela Firšt već je bio privukao našu pažnju šalicama s motivima lišća iz šume u kojoj svakodnevno pronalazi inspiraciju, a nakon čempresa, ginka, tise i ostatka simpatične šumske družine koja je na njima ostavila svoj trag, nedavno su osvanule u šarmantnom cvjetnom ruhu. 

Life&style Kat’s Clay vaze osvojile su nas mediteranskom estetikom. Poželjeli smo ih sve

Od onih s cvjetićima u raznim bojama ukrašenima zlatnim obrubom, do onih u crvenim, modrim i crnim nijansama na kojima su zlatom posuti tek detalji poput prašnika i ručki, svaki komad unosi vedrinu u našu svakodnevicu, pretvarajući trenutke ispijanja omiljenog napitka u iskustvu u kojem se uživa svim osjetilima.

Svaka od ovih ručno izrađenih šalica pravo je maleno umjetničko djelo, jedinstveno i posebno te ukrašeno pravim zlatom pa ne iznenađuje što su se, čim ih je Danijela po prvi put predstavila, u svega nekoliko dana uspjele rasprodati. No, na sreću svih onih koji su ih poželjeli dodati svojim kuhinjama, nove su zalihe, kako je najavila, već u pripremi.  Štoviše, osim u webshopu brenda, moći će ih se kupiti i na festivalu 'Dani slavonske šume' ove subotu, 2.9. u Našicama i to po sniženoj cijeni.

Life&style La Pjat šalice uspjele su postati još ljepše. Oduševilo nas je ovo ljetno osvježenje

Za razliku od masovno proizvedene keramike, ručno izrađeni komadi poput ovih na najljepši nam način pružaju priliku da izrazimo  svoju osobnost i stil i kroz svoje interijere, budući da svaki dolazi s puno karaktera. Tijekom kompletnog procesa duge i zahtjevne izrade umjetnici poput Danijele ulijevaju svoju dušu u svaki komad koji stvaraju, a to se itekako vidi u svakom detalju i potezu kista.

Bilo da ove preslatke primjerke darujemo nekoj dragoj nam i posebnoj osobi, bilo samima sebi, ove šalice nisu samo praktičan,  koristan i estetski veoma privlačan dodatak našoj svakodnevici, već uz to i izraz ljubavi prema umjetnosti i umijeću stvaranja.  Poklanjajući ovakav jedinstveni komad, uz njega poklanjamo i priču koja se ne zaboravlja. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr