S ovim poklonom ne možeš pogriješiti ovih blagdana - razveselit će baš svaku ženu!

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak

Moja Oaza poklon paket je prigodno zapakiran i odmah spreman za darivanje, a sadrži proizvode koji nam svima trebaju, pogotovo tokom zimskih mjeseci: Balzam za usne Kokos i Kremu za lice Kolagen&Ceramidi koji će vašu kožu dugotrajno njegovati i zaštititi uz prirodne, organske i koži srodne sastojke. Za svilenkasto meku i nahranjenu kožu lica, nanijeti Kremu za lice Kolagen&Ceramidi na čistu kožu lica, vrata i područje oko dekoltea, ujutro ili prema potrebi. Za meke i njegovane usne, nanositi Balzam za usne Kokos više puta dnevno, prema potrebi. Ovaj paket dostupan je po promo cijeni 99,00 kn, koja je povoljnija od kupnje pojedinačnih proizvoda.

Moja Oaza je siguran izbor za Vas jer naši proizvodi sadrže isključivo sigurne, dozvoljene, prirodne i organske sastojke, a proizvodnja se odvija u Zagrebu, u suvremenom proizvodnom pogonu i laboratoriju, pod budnim okom marljivog tima koji se sastoji od magistra farmacije, kemijskih inženjera i tehničara, procjenitelja sigurnosti i tehnologa te s ponosom možemo reći da je Moja Oaza vrhunski hrvatski proizvod. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, a neki su pogodni i za vegane. U svoju ponudu uvrstili smo i ambalažu koja je proizvedena recikliranjem plastike iz mora i oceana. Kupnjom proizvoda koji na sebi imaju oznaku OWP (Ocean Waste Plastic), podržavate ovu inicijativu zaštite okoliša, a Moja Oaza Krema za lice Kolagen&Ceramidi samo je prvi proizvod iz linije s ovom oznakom.

Poklonite dragoj vam osobi prirodnu njegu kože koja čini razliku, jer vaši najdraži zaslužuju najbolju njegu, bez obzira na prigodu. Zavirite u našu ponudu jer osim što ćete pronaći idealan poklon za svoje najdraže, prava je prilika da malo nagradite i sebe. Potražite nas u svim ljekarnama u Hrvatskoj ili na www.moja-oaza.hr uz besplatnu dostavu tokom prosinca jer bolji poklon od “prirode same” nećete naći.

Posjeti Miss7.24sata.hr