Romantična večera Tonija i Danijele završila poljupcem: "Nisam očekivao takvu strast, nadmašili smo sve dosad!"

RTL
Vidi originalni članak
  • U novoj epizodi showa "Gospodin Savršeni" djevojke su prošetale modnom pistom u ELFS kreacijama
  • Na ceremoniji ruža ovog puta nijedna djevojka nije ostala bez svoje ruže, a Dijana je dobila divlju ružu
  • Toni i Danijela uživali su u romantičnoj večeri koja je završila strastvenim poljupcem 

Kandidatkinje showa "Gospodin Savršeni" u sinoćnjoj su epizodi imale priliku biti prave modne ikone. Gospodin Savršeni za novi je grupni spoj odlučio pripremiti novo iznenađenje za djevojke pa je u suradnji s poznatim hrvatskim dizajnerima iz modnog dvojca ELFS odabranim djevojkama priredio modnu reviju. Toni je uživao gledajući djevojke na modnoj pisti, a dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić pomno su pratili modele te su odlučili da je Sara pobjednica tog zadatka. 

Life&style Je li Karolina nova miljenica Savršenog? Otkrila je kako želi da "njihov poljubac bude zadnji"

Tijekom revije Toni je primijetio da mu je Danijela odavala znakove zezadovoljstva pa ju je odlučio pozvati na spoj nasamo kako bi provjerio zašto je loše volje. "Na tvoj šarm više ne reagiram, sad se moraš više potruditi", rekla je Danijela koju je povrijedilo što je Toni dao ružu Josipi, no shvaća da su takva 'pravila igre'. Odlučio je izvesti Danijelu na romantičnu večeru na kojoj je ipak uspio izmamiti njezin osmijeh, pa ju je i nagradio ružom. 

"Stigla sam s čvrstim gardom, no kad vidim Tonija, zaboravim da sam bila ljuta i što sam trebala reći", priznala je zgodna crnka i potom strastvenim poljupcem Toniju zahvalila na ruži. "Nisam očekivao tako strastven spoj, a kad se dogodio taj neočekivani poljubac - vau! Nadmašili smo sve do sada, osjećam se sretno i ispunjeno", rekao je Toni, a Danijela dodala: "Ti pogledi i poljupci se ne mogu odglumiti, to je obostrano i mislim da se svašta može dogoditi."

Djevojke iz "Savršenog" otkrile što se događalo dok su kamere bile ugašene, a i tko je prvi ljubio Tonija

Nakon večere stiglo je vrijeme i za novi koktel party na kojem su djevojke s velikom znatiželjom, ali i malo ljubomore komentirale Danijelin spoj i njezinu promjenu raspoloženja prije i nakon njega. Na ceremoniji ruža Splićanin je trebao odlučiti koja će djevojka napustiti show te kojoj će djevojci dati bijelu, tzv. divlju ružu koja će odabranoj sretnici dati posebnu moć da preotme jedan spoj. No, pred kraj ceremonije pojavila se voditeljica Antonija Blaće s dobrim vijestima kako na večerašnjoj ceremoniji nitko neće napustiti vilu.

aweer Toni je Polinu odveo u Split i upoznao sa sestrom, a ona je napravila potez koji ga je potpuno šokirao!

Divlju ružu dobila je samozatajna Dijana, kojoj je Toni na taj način dao do znanja da se više izbori za sebe dok je posljednju crvenu ružu dobila Ksenija komentiravši: "Zasad uzimam ružu, no ne mogu se boriti za muškarca kojeg ni ne vidim, ne pričam s njim",dala je do znanja Toniju kojem se njezina opaska nije svidjela. Što djevojke čeka u novim epizodama i koje od njih će uživati u novim druženjima sa Splićaninom, otkrit ćemo u nadolazećim danima.
 

Posjeti Miss7.24sata.hr