Remake kultnog filma 'Okrutne namjere' iz devedesetih vraća se na male ekrane kao serija

YouTube Serija Okrutne namjere
Vidi originalni članak
  • Sjećaš li se filma 'Okrutne namjere' s Ryanom Philippeom i Reese Witherspoon? Kultnog filma iz 1999.? 
  • Ako si ga voljela (film, ne samo Ryana) imamo dobre vijesti: 25 godina nakon filmskog hita snimat će se serija po istom 
  • Otkrit ćemo ti sve što znamo do sada o seriji 'Okrutne namjere'

Pusti si možda najbolji soundtrack svih vremena i prisjeti se Ryana Philippea, Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar i Selme Blair u jednom od najlegendarnijih filmova 90-ih: 'Okrutne namjere'. Priča, koja se temelji na francuskom romanu 'Les Liaisons Dangereuses' Pierre-Ambroise-Françoisa Choderlosa de Laclosa, bit će prepričana u osam epizoda u seriji za Amazon Prime Video.

Radnja originalnog filma

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) i Sebastian (Ryan Philippe) polubraća su i stalni članovi newyorškog visokog društva. Sebastian je ženskar, a postoji samo jedna žena koju još nije zaveo: Kathryn. Na kraju su se njih dvoje okladili za vruću zajedničku noć ili za Sebastianov voljeni Jaguar. Sadržaj oklade je djevičanski naivna Annette (Reese Witherspoon), nova cura u školi: Ako Sebastian uspije zavesti ovu dobru i pristojnu djevojku, njegova će polusestra ići u krevet s njim. Ako ne uspije, Kathryn dobiva njegov Jaguar.

Life&style Seriju 'Mrtvi pijani' o timu specijalaca opisuju kao mješavinu 'Mamurluka' i akcijskih filmova iz 90-ih

Problem: Dok se Sebastian sve više i više zaljubljuje u Annette, njegova polusestra spletkari protiv njega, Annette i, iskreno, svih koji su oko njih. U filmu ima kušnji i nevolja, najmanje tri opasne ljubavi, jedanaest citata za vječnost i tragičan kraj. Ako još nisi pogledala ovaj film, vjerojatno ćeš ga poželjeti sada pogledati…

Radnja serije 

Prema prvim informacijama Amazon Prime Videa, osam epizoda kojima se obožavatelji 'Okrutnih namjera' mogu radovati, odvijat će se u Washingtonu D.C.– ne više u školi, nego na prestižnom sveučilištu. Inače, priča ostaje vjerna sebi: opasne ljubavne afere ostaju, ali dobivaju 'moderniji štih' za 2020-te godine. Lijepo, jer 1999. nitko nije bio svjestan interneta kakav danas koristimo, Instagrama, Tindera i sl.!

Glumačka postava 

Još nema informacija o glumačkoj postavi, produkcija je tek na početku. Također nije poznato hoće li Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon i Ryan Philippe svi zajedno ili možda pojedinačno reprizirati svoje uloge Kathyn, Annette i Sebastiana.

Također se još ništa ne zna o datumu početka serije. Ono što je sigurno jest da će osam epizoda biti prikazano na Amazon Prime Videu, a procjenjujemo da se obožavatelji mogu radovati što će ponovno vidjeti Kathryn, Sebastiana i Annette krajem 2024. ili početkom 2025. godine.

Life&style Netflix snima seriju prema romantičnom bestselleru 'Jedan dan', u glavnoj ulozi je glumac koji se proslavio 'u Bijelom lotosu'

Posjeti Miss7.24sata.hr