Regé-Jean Page otkrio je intimni detalj o scenama seksa u Bridgertonu koji će mnogima biti 'turn-off'

Netflix
Vidi originalni članak
  • Glumac Regé-Jean Page otkrio je neke neobične stvari koje su se događale iza kulisa Netflixove hit serije
  • Page je otkrio kako je bilo snimati scene seksa s Phoebe Dynevor
  • Jedan detalj doista je, u krajnju ruku, neobičan, pogotovo za sve one koji su uživali u strastvenim scenama

'Bridgerton' je postala najgledanija serija u Netflixovoj povijesti kada je premijerno prikazana 2020. godine, a raznolika glumačka postava i moderna interpretacija kostimirane drame dobili su brojne pohvale.

Ali, raskalašene scene seksa i neosporna kemija između glavnih glumaca Phoebe Dynevor i Regé-Jean Pagea doista su u to vrijeme zapalile društvene mreže, a i dan danas mnogi repriziraju te epizode zbog tih emocija i strasti.

Par koji je glumio likove Daphne Bridgerton i Simona Basseta pojavio se u nizu škakljivih scena tijekom prve sezone zbog kojih je serija došla pod povećalo mnogih, a stekla je u kratkom vremenu veliki broj obožavatelja.

Stars Gwyneth Paltrow ima novu terapiju ozonom - nezgodni postupak mnogi su odlučili zaobići u širokom luku

Sada je Regé-Jean podijelio svoje intimno iskustvo kako je to bilo snimati vruće trenutke. Naime, britanski glumac priznao je da su i on i njegova kolegica tijekom snimanja imali užasan zadah iz usta.

„Ono što nitko ne zna o Bridgertonu, Phoebe i ja imali smo užasan zadah od kave cijelo vrijeme“, otkrio je u inrtervjuu.

„Sklopili smo pakt – to je nešto što se radi. Priđeš drugom glumcu i kažeš: 'Hej, dakle, scene nakon ručka, kakva su naša pravila? Ne jedemo luk? Ne jedemo češnjak? Moram li puno ranije popiti kavu?' A onda smo oboje rekli: 'Zapravo, jako volimo kavu pa mi ne smeta' i oboje smo rekli 'Hvala bogu!'. Tako da smo imali siguran prostor za kavu tijekom cijelog snimanja.“ 

Phoebe je puno ranije govorila o navikama ispijanja kave nje i njezinog kolege i njegovom mirisu u jednom intervjuu 2021. godine. 

„On jako, jako lijepo miriše“, rekla je. „Nikada, baš nikada nije imao loš zadah, a ni ne puši niti išta slično. Oboje pijemo puno kave, pa ponekad oboje imamo zadah po kavi, što je bilo u redu.“ 

Unatoč tome što je bio jedna od glavnih uloga u prvoj sezoni Bridgertona, Regé-Jean se nije vratio u drugu sezonu jer je želio istražiti druge mogućnosti. Rekao je kako je više nego sretan što je bio u jednoj sezoni serije s „početkom, sredinom, krajem“, te je mogao „doprinijeti svojim dijelom, a onda neka obitelj Bridgerton krene dalje.“

U međuvremenu je Phoebe reprizirala svoju ulogu Daphne u drugoj sezoni serije, ali je u siječnju objavila da se neće pojavljivati u nadolazećoj sezoni.

Life&style Ovih 9 glumaca jako su se naljutili kada su njihovi likovi u hit serijama neočekivano ubijeni

Posjeti Miss7.24sata.hr