Rastopili smo se: prvi trailer remakea 'Kralja lavova' s Beyonce je tu

Disney
U prvom traileru nove ekranizacije Disneyjevog animiranog mega hita 'Kralj lavova', Simba je pokazan kraljevstvu - i već od te scene nam naviru emocije!
Vidi originalni članak

Evo ga! Stigao je! Disney je upravo objavio prvi službeni trailer za novog Kralja lavova - i izgleda fantastično. U najavnom traileru vidimo scene životinja afričke Sahare, čujemo glas Mufase koji govori o kraljevstvu i naravno - mladog Simbu! Svi obožavatelji ovog filma imaju se čemu veseliti sljedećeg ljeta jer film stiže u kina sredinom srpnja 2019. godine. 

Uz službeni trailer stigao nam je i prvi službeni poster za film, a mladi Simba na njemu drži šapu u otisku koji vrlo vjerojatno pripada njegovom ocu Mufasi. Već po samom posteru jasno nam je koliko će film digitalno biti savršen i realističan, a s obzirom na to da iza njega stoji ista ekipa kao i ona filma Knjiga o džungli - očekujemo mega spektakl i hektolitre prolivenih suza...

I glumačka ekipa Kralja lavova još je jedan od razloga zašto se toliko veselimo filmu. Glas mladom Simbi dati će JD McCrary, a onom odraslom genijalni Donald Glover. Trebamo li te podsjetiti tko je dao glas Nali, Simbinoj velikoj ljubavi? Beyonce! Ona je ujedno i glavni izvođač na službenom soundtracku filma, a s Eltonom Johnom već je snimila kultnu pjesmu iz originalnog crtića "Circle of Life". Jedva čekamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr