Rakovi se prepuštaju užicima, vodenjaci su pod stresom, a jarcima se iz prijateljstva rađa ljubav

Shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Puni mjesec nas je prošli tjedan obasjao svojom sjajnom svjetlošću
  • Sada polako izlazi iz retrogradne sjene, a sunce u znaku raka svijetli sve jače i jače…
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Događaji na nebu i u svemiru šalju nam sada jasnu poruku: vrijeme je da se probudiš i konačno započneš s velikim planovima! Nema više čekanja, nema odgađanja! Vrijeme je za akciju! 

Life&style 7 aplikacija koje su super korisne za ljeto

Blizanci

Blizanci su vrlo fleksibilni zračni znakovi. To znači da ih vjetar može otpuhati gdje god požele. Blizancima je teže ostati prizemljeni. Ovaj tjedan fokusiraj se na svoje korijene, obitelj i bliske prijatelje kako ne bi „odletjela“ - to je tvoj zadatak u vrijeme raka!

via GIPHY

Rak

Čestitamo i želimo ti sve najbolje na tvoj poseban dan. Uživaj u posebnom vremenu oko svog rođendana. Uz popratno opuštanje, odmor na moru također može biti moguć. Ili opet idi na bazene. Sada je vrijeme da napraviš ono što je dobro za tebe – a to je uživanje i opuštanje.

Počela je vladavina Rakova: ovo su 4 njihove najveće vrline i 3 mane

Lav

Na sjevernoj hemisferi sunce razvija najveću snagu u srpnju i kolovozu (čak i kad rak uzrokuje grmljavinske oluje!). Upij što više ove energije. Zamisli da imaš beskonačno puno izdržljivosti. Iskoristi ovu motivaciju i solarne sile svjesno pa se uhvati u koštac s novim projektima.

Djevica

„Najveće savršenstvo koje mogu postići jest predanost svom razvoju“ - tako je zapisano u divnoj knjizi „Astro Power“ američke astrologinje Chinr Nicholas. Energija raka čini te izuzetno osjetljivom i prijemčivom. Idealan trenutak za čitanje knjiga, učenje, komplicirane poslove i projekte...

via GIPHY

Vaga

Jesi li slučajno vidjela aktualnu „Dior Cruise Collection“ (kao horoskopski znak koji voli najfinije stvari na svijetu)? Omaž „božanskom ženskom“, a toliko je lijepa da bi mogla pomisliti da je izvan ovog svijeta. Tvoj zadatak ovog tjedna je: otkrij koje mjesto ima princip ljepote u tvom životu!

Škorpion

Jedva si imala vremena pripremiti se za nadolazeće ljeto. Posljednjih nekoliko tjedana bilo je previše stresno za tebe. Sada je sunce u znaku raka stiglo tamo brže nego što si mislila. Novostečena sunčeva energija budi nostalgiju, stare osjećaje i tjera nas da razmišljamo o prošlosti. Sada otvori svoje osjećaje i kreni na putovanje prema sebi. Iznenadit ćeš se što ćeš sve lijepo pronaći. 

Ova tri znaka najveće su horoskopske tračbabe, tako je zapisano u zvijezdama

Strijelac

Strijelac je ovaj tjedan pun energije. Jesi li već kupila karte za sve koncerte i događanja te kuješ ljetne planove s prijateljima? Smiri se i  kreni polako. Sunce zahtijeva da usporiš i ne prelaziš granicu. Razboritost ponekad zaista može pomoći.

via GIPHY

Jarac

Prošli tjedan ti puni mjesec nije dopustio da se opustiš? Stari problemi vrzmaju ti se po glavi i vraćaju se opet i opet? Os jarca i raka uvijek se odnosi na obitelj ili prijatelje. Sada preispitaj svoje odnose i pokaži zahvalnost onima oko tebe. Možda će se netko među prijateljima istaknuti kao potencijalna osoba za ljubavnu vezu…

Vodenjak

U astrologiji često moraš naučiti živjeti s činjenicom da postoje suprotnosti. One se pojavljuju iznutra, kao i izvana. Trenutačno si u stresnom vremenu, jer staro još nije potpuno nestalo, a novo još nije došlo u potpunosti. To je iscrpljujuće, osobito za mislioca o budućnosti poput tebe. Nastavi!

Ribe

Sunce te zaslijepilo na takav način da više ne možeš vidjeti vlastite talente i snage. Sunce u znaku raka poziva te da iskoristiš svoje darove. Otkrij svoje skrivene strasti, kvalitete i talente. U čemu si posebno dobra, što voliš? 

via GIPHY

Ovan

Sva voda koja trenutno teče kroz zodijak te izluđuje (rak je vodeni znak). Zbunjena si tim čudnim emocionalnim ispadima koji se eksponencijalno povećavaju. Pokušaj se pokrenuti i teći kako ti zvijezde šapuću: mirno, smireno, polako…

Bik

Nekako ćeš i ovu konstelaciju učiniti vrlo plodnom. To ne mora značiti u fizičkom smislu. Jer tajna plodnosti daleko nadilazi fizičko. Znači: trenutačno je dobro vrijeme za oživljavanje stvari. Dakle, razjasni svoje namjere, vizije i ciljeve. Želimo ti puno uspjeha i vjerujemo u tebe!

Posjeti Miss7.24sata.hr